Natalka d

Jaro

Čau!!! Tentokrát píšu článek o Jaru. Jaro začíná letos 20.3. Jaroje krásné roční období,kdy se probouzí přírody, rodí se živá mláďata a slavíme mnoho svátků. Např.Velikonoce. První jarní den můžeme oslavit třeba,že si vyrobíme něco atd. Jaru se kdysi říkalo Vesna. No a teď taková hláška jednoho učitele: ,,Na jaře se všichni zamilováváme, i když nechceme." Na jaře se taky narodil jeden známý český spisovatel a to Karel Jaromír Erben v květnu. Tak,když už začíná to Jaro mohl by zmiznout ten koronavirus a mohli bychom jít už konečně do školy,pořád lepší než doma dopisovat fůru úkolů . Na jaře nejvíce rosteme,protože svítí Slunce,které produkuje vitamín D. Plno lidí také na jaře dělá jarní detox,kterým pročistí ledviny. Jarní detox se dělá max. tři dny, prostě se jí ovoce. Nejtypičtější ovoce je jablko. Na jaře se taky hodně hubne,abychom se vešli do plavek. A na jaře mám alergii na pyl. No ,co? Tak snad už bude klid ažásné starosti, i když starosti jsou všude.

Teď písnička pro děti. Viďte? Abych na vás nezapomněla, děti.

 

A od našeho známého písničkáře Pokáče písnička s Beranikou Kohoutovou.

 

 

 

A teď takový rozhovor s Máťou9, která vyhrála soutěž ve skupině,ale to ještě nebyla,tak silná opatření kvůli koronaviru,když jsem zadávala otázky,takže to berte s nadsázkou.

Jak oslavíš první jarní den?

Prvý jarný den ní jako neoslavujem,beriem ho jako každý iný deň. Takisto to teda je aj tento rok.


Máš nějaké tipy,jak by se mohl oslavit první jarní den?

Netuším,jako dá dá tento deň  oslavit,ale já si myslím, že najlepšia vol'ba je prochádzka v lese. Čerstvý jarný vzduch neuškodí nikomu.


Máš nějaké tipy,kam bychom mohli vyrazit na výlet?(ano koronavirus,já vím)

Odporúčam ísť hlavne  do přírody.. Hlavně v tomto období.


Máš nějaké tipy na jarní aktivity?

(Žiádne tipy na jarné aktivity mi nenapadajú).



Užijte si jaro,už svítí Sluníčko,ale bacha o víkendu, v ČR se má ochladit,nevím,jak na Slovensku. Pokud to čte někdo ze Slovenska,tak se může pochlubit do komentářů,jaké mají počasí. Tak to je vše. Mějte se hezky a krásné jaro. Klidně napište,kdybyste chtěli nějaký článek,můžu napsat na přání, samozřejmě mám teďka nápady a promiňte,že jsem dlouho nevydala článek,pokoušela jsem se,ale buď to byl nesmysl nebo mně někdo obsadil počítač. Děkuji za pochopení. Nashledanou milí čtenáři.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.