Natalka d

2.prázdninový článek

Ahoj!!! Dnes tu máme další článek.Teď vám tady dám takové dva tipy na knihy, abyste se nenudili, kdybyste zůstali doma a nevěděli, co dělat.


After polibek

Autorka: Anna Tood

  

Je to dívčí román o dívce Tesse Youngové, která má přítele Noaha. Tessa začne studovat na univerzitě daleko od jejího domova.Tam potká studenta Hardina Scota, který ji svádí až se do něj zamiluje. On ji také miluje a proto začnou spolu chodit. Jestli chcete vědět více, měli byste si knihu přečíst.


Kroniky prachu

Autorka: Lin Rina

  

Kniha je o holce jménem Animant Crumbová, která je dcerou bohatých rodičů a má 19 let. Její matka ji nutí se vdávat, jenže Animant se nechce vdávat, baví ji čtení a proto je pořád doma a čte si. Jednoho dne k nim přijede její strýc, který jim poví, co je v Londýně nového, mezi novinkami se objeví, že  knihovník z Londýna Thomas Reed hledá nového asistenta knihovníka.Pořád totiž lidé odcházejí z pozice asistenta knihovníka, protože na ně Thomas Reed  bere velké nároky. Animantin otec navrhne, že by Animant mohla jít s jejím strýcem do Londýna na měsíc dělat tu práci, matku nakonec ukecají a Animant vyráží.Potom jde se svým strýcem do knihovny, kde její strýc pracuje. Její strýc nakonec Thomase Reeda přemluví, aby tam Animant pracovala. Ona tam tedy začne pracovat. Svého šéfa přímo nesnáší a on ji také ne ,ale nakonec se do sebe zamilují, jenže v té knihovně nesmí číst ženy knihy a Animant povolí své kamarádce si půjčit pár knih, proto ji Thomas Reed po měsíci práce vyžene, ale uvědomí si, že udělal chybu, proto se za tři měsíce sebere a jede do její rodné vesnice ji hledat, tam se jí omluví a požádá ji o ruku. Nakonec se vezmou. Nepopsala jsem vám všechny detaily, takže se máte, na co těšit.


Teď vám sem hodím takový citát, který jsem našla na internetu. A chtěla bych abyste ho znali jelikož vás vážně povzbudí. Takže:  Ostatní lidi shodíš tím, že se na ně usměješ.


Pokud už z vás někdo pracuje, tak mám pro vás informaci: nejméně 35 let musíte mít odpracovaných, abyste až budete staří mohli jít do důchodu. A žáci se mají , na co těšit. Měl by se snížit objem učiva a budou nás učit, jak učivo využít v normálním životě.

 


Teď tu mám provás takový dotazník.

1.Jaká témata článku máte nejraději?

2.Baví vás moje články?

3.Jaký článek vás nejnejvíce bavil?

4.Chtěli byste nějaký článek na přání?

5. Jaké blogy sledujete?

Můžete odpovědět do komentářůnebo do soukromých zpráv. Jestli někdo bude chtít,může být v novém článku Vybírám vám náhodně písně z YouTube. Zájemci se mohouhlásit v komentářích nebo v soukromých zprávách. Tak čau.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.