Natalka d

x lidí jsem se ptala...2

Ahoj!!! Vítejte u druhého dílu mého článku, který měl úspěch, tak jsem se rozhodla udělat druhý díl. Jen tu je méně odpovědí, protože někteří, kterým jsem napsala neodpověděli a nebo někteří nejsou aktivní. Může se stát, že když mi někdo odpoví přidám sem jeho odpovědi, i když článek už dávno vyšel. Snad si počtete a jdeme na to.

Tentokrát jsem se ptala na otázky: Jak se ti líbí na hpd? Co bys na hpd změnila?

 

Odpovědi:

Quasinka224

Hpd beru jako takový útěk od reality. Mám odsud spoustu skvělých vzpomínek. Přála bych si, aby ta komunita byla taková jako dřív. Připadá mi, že to tady pomalu umírá. Admini se už pár let neukázali, hádám. Chtěla bych, aby se všechno vrátilo, tam kde to bylo před pár lety, ale chápu, že už lidi stránky pro osmileté holky nezajímají.

 

majord

Je to tu suprový.

Nic no jen, aby tady nebyly žádné sprosťárny.

 

Leona2005

Hpd je docela fajn, ale už to bohužel není co to bývalo, už tu není tolik aktivních členů. Sice je tu více funkcí než na úplném začátku, ale když tu stejně skoro nikdo není, tak je to celkem k ničemu. Na hpd bych asi nic moc neměnila, jediné co bych asi chtěla je to, aby admini byli aktivní.

 

Caliopeia

1. Na hpd se mi líbí ani ne už tak kvůli hrám, ale kvůli lidem. Je tu dobrá komunita holek, se kterými si vždy ráda pokecám. Najdou se tu zajímavé články a tak. Sice už nejsem tak často aktivní, jak jsem bývala, ale stále mě tyhle stránky baví.

2. Rozhodně aktivita administrátorů. Chápu, že třeba mají i jinou než zabývat se těmito stránkami, ale v testech a magazínu už dlouho nepřibylo nic nového což je trochu škoda. Také se tu v poslední době objevily spam komentáře u článků na blogu, které jsou docela otravné. Jinak asi tu není nic, co by mě štvalo.

 

Unicorn Lenia

Na hpd se mi dost líbí.

Změnila bych ty smajlíky, protože vypadají prostě divně.

 

 Jahoda lahoda

 Jako moc se mi nelíbí. Je tu minimálně dohled na bezpečnost. Články a testy skoro žádné. Zábavné to tu moc taky není. Určitě bych zavedla nějaké diskuze. Zvýšila dohled. Více bych přidávala články a testy. Více her. Méně oblíkaček a více skákaček a závodních her. Nic jiného mě teď nenapadá. 

 

kajaz

Na hpd se mi celkem líbí.Změnila bych bylo. Mohli bychom vybírat různé barvy nebo potisky,aby byl blog originálnější.Chtělo by to častější aktivitu adminů a aby více tu byli,aby byly testy atd. Častěji testy bych si přála( jako to bylo dříve ve středua v sobotu).

 

Lenička Opička

Líbí, ale je málo nových her o medaile na score.


No některé odpovědi mě zarazili. Co vy na to? Můžete se vyjádřit v komentářích. Pokud také odpovíte bude vaše odpověď opsaná do tohoto článku. Takže jdeme na to. Jdeme rozvíjet diskuzi. Jo a chcise omluvit, že už jsem tento článek napsala dneska, mělo to vyjít až příští týden, v posledním článku před tímto jsem napsala, že bude až příští týden článek, takže se strašně moc omlouvám. Už stačí jen rozloučení. Ale jaké? Tak třeba: Čau!!!!!

Už jen publikovat.

natalka d 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.