Nadprirodzené bytosti

Chcce byt nadprirodzena bytost?

Ahój jak se máme. Chcete být nadprirodzená bytost stačí napsat jaká víla, vlkodlak, mořská pana, Zmnena barvi očí či ovládaní živlú? Já vám to umožním. Stačí si vybrat a návod ti pošlu jako cez správu.
UPOZORNENÍ!!!
Každé kouzlo je jedinečné. Každý človek má svoj osud. Napríklad vy sa budete chceť stat upírom ale možno je vám určené být mořskou panou takže když vám to nepújde tak vám to není souzené. Takže už se teším co chcete být aby sem Každé kouzlo je jedinečné. Každý človek má svoj osud. Napríklad vy sa budete chceť stat upírom ale možno je vám určené být mořskou panou takže když vám to nepújde tak vám to není souzené. 
Takže už se teším co chcete být aby sem vám mohla poslat návod jestli to najdu ve své kize kouzel. :-P Já hlavne doufám že sem nápíšete kreativní věci. Když by ste si nevedeli vybrat napr. medzy upírem a mořskou pannou múžete si udelat obydvě. Tak dobře ĎEKUJU za přečtení. A dopředu za to co mi napíšete co chcete být. Naschle příšte.

Komentáře

bloom3VIP(ANIME!)

chci být vílou ovládající živel ohně ( nemyslím mořskou vílou prostě vílou křídla ) ale chci být i normální holka takže něco mezi třeba řeknu chci být vílou a sem vílou smajl snad chápeš

bloom3To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

virdžinia(ZVÍŘECÍ LÁSKA)

bloom3: Víla neovláda nic. Ty chceš ovládat ohen tak but ti pošlu jak se stát Elfem to je neco jak víla až na to že si múžeš vyprat jaký budeš je tam ohnivej vodní denni nočni Atd.
TAk ti poslu návod na Elfasmajl

virdžiniaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Anonymka2005(°Creative World°)

Chtěla bych být něco mezi živlem vody a normální holkou, znamená to, že bych chtěla zůstat taková jaká jsem alorát přidat ovládání vody. Myslím že je mi to souzeno protože jsem vodnář smajl

Anonymka2005To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.