My Little Blog

Co je to hra FISHAO?

Ahojdáááááá

hraju si takhle hru Fishao a najednou mě napadne:" No jasně! Udělám článek o Fishau!!" 

V tomhle článku vám představím hru Fishao:D Jdem na to:


1. O co tam vlastně jde?

Takže jak jde už z názvu poznat(Fish-ao) Jedná se tam hlavně o ryby. V této hře se loví ryby. K dispozici tu máte 12 herních oblastí. Když začnete hrát hru máte k dispozici jen 3 oblasti(Rio tropicial,Laketown,Pinheira Beach) Další oblasti jsou když dosáhnete určitého lvl. Za některé si musíte zaplatit. Teď si pustíme krátké video aby jsme věděli jak to funguje :D 

 Ve videu je sice napsáno že tam je jen 10 oblastí ale jsou tam ještě 2 za které se platí. 


Jak se loví ryby?


Určitě si říkáte:" Když se tam loví ryby tak jak se loví?" Hned ze začátku hry dostanete rybářskou licenci že můžete rybařit úplně všude.Když chcete ulovit rybu tak uděláte to že dojdete k nějakému jezeru a kliknete na místo kam chcete prut nahodit. Když ryba zabere objeví se vám tam takové okénko:

Musíte mačkat šipky aby se šipka v okénku držela zelené. Když se vám to povede po dobu než se načte dole modrý proužek , získáte rybu. Ryba se vám zapíše do Fishdexu a lovíte dál.


 Jak si můžu najít přátele?


V této hře můžete najít nové kamarády. Když lovíte ryby kolem vás pobíhají postavičky. Ano! To jsou taky lidi co hrají Fishao. Když třeba chcete si někoho přidat jako přátele kliknete na jeho postavičku a zobrazí se vám tam taková ikonka. Na ní je napsáno zobrazit profil a když na to kliknete zobrazí se vám tam údaje o postavičce: 

Jak je tam napsané to add as friend tak to máte zeleně podbarvené a když na to kliknete tak jste poslali žádost o přátelství, jako tady na Hpd a teď stačí jen čekat než kamarád žádost přijme:D



V tomto díle jsem vysvětlovala úplně základní údaje takže se nedivte že jsem sem nepsala obchody a tak. Všechno vám vysvětlí ryba která vás ve Fishau provází :)


Snad se vám článek líbil doufám že mně odměníte + nebo odběrem , kdybyste potřebovali s něčím poradit napište. Jinak se jmenuji lulik178 tak kdyby jste si chtěli společně zarybařit můžete:)


Ahojdáááááá :D :)


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.