My life aneb blog

Zažeň nudu!

Ahoj...tak dobře, blogy nevycházely zrovna pravidelně no :) V karanténě jsem vydala článek s názvem: Filmy v karanténě...no teď ten název trošku pozměním a dám tam jen Filmy, protože karanténa už není, viď? A taky tu karanténu nechci znovu přivolávat...no počty nakažených rostou, tak buďte všichni opatrní :) No tak se vrhneme na dnešní článek...

 

Dnes se podíváme na to, jak zahnat nudu...možná je tu takovýchto článků mnoho, ale jak se říká: OPAKOVÁNÍ JE MATKA MOUDROSTI :)

 

1) Ukliď si pokoj

Věřím, že většina z nás má v pokoji bordel...no možná ne velký, ale  vždy je co uklízet. Znáš to...roztažené oblečení, prach na různých poličkách, stůl zavalený kupou nepotřebných poznámek, papírů nebo propisek :) Teď ti tu napíšu věci, které můžeš "uklidit":

1. ukliď to oblečení, které se ti na židli válí už týden! nebo prostě všechno co se ti kde válí, UKLIĎ

2. umyj okna

3. utři prach...to znamená: utři sám sebe :)

4. vysaj

5. vytři

6. můžeš převlect i prostěradlo a povlečení na posteli

 

No a když máme uklizeno, tak si dáme zasloužený odpočinek...viz další bod(2)

 

2) Pusť si film

Nemusí to být zrovna film, můžeš i seriál nebo hudbu. Pro filmy a seriály tu máš NETFLIX, tam se můžeš zaregistrovat a platit si ho, což je zhruba 199Kč/měsíc. První měsíc je zdarma, takže můžeš udělat i to, co já...Já si ho předplatila, ale jelikož je na měsíc zdarma, tak jsem ho používala jen měsíc a pak jsem svoje členství zrušila. No popravdě mě moc Netflix nezaujmul, ale tebe MŮŽE!! A pro hudbu tu máš Spotify nebo Youtube...no samozřejmě i pro filmy a seriály tu je Youtube :) A na hudbu můžeš tancovat nebo ji jen tak poslouchat :) Dám ti tady odkaz na profil Saskias dans school, podle které si můžeš zatancovat...vybereš si video a jedeššš…

 

 

3) Něco uvař

Na mém blogu zatím najdeš jen recept na Pizza šneky z listového těsta, ale když najedeš na stránku www.nejrecept.cz ,tak tam najdeš spousty receptů...MŇAM!

 

4) Zacvič si

Já jsem třeba v karanténě začala cvičit jógu, je to perfektní odreagování. Přiznám se, že jsem ji teď od začátku července necvičila, ale teď budu 14 dní na dovolené pak na tábor...no takže zhruba za měsíc zase začnu...kdybys chtěl/a si jógu také zacvičit, tak ti sem dám video...pokud si najdeš nějakou jinou formu cvičení, tak ti to rozmlouvat určitě nebudu :)

 

 

5) Přečti knihu 

Vím, že někdo na čtení knih není, ale určitě máš nějakou knihu, která by tě zajímala, tak čtii!!

 

 

Tak a to je ode mě všechno...doufám, že ti někdy pomůžu zahnat nudu. A děkuji ti, že sis na tento šlánek našla/našel čas a přečetl/a sis ho! 

 

Tak PÁČKO :)

 

 

 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.