Můj svět - Život s blogem

Povídka #1 - Horor

Ooooo!!! Mám tu mojí 1. povídku a bude to horor... Nebojte se je to jenom vymyšlené.... a nebo není?



Jo je :D


Bylo to včera, když jsem se to dozvěděla. Řekla mi to mamka včera u večeře, zeptala jsem se jí proč je tak smutná a ona mi to řekla, řekla mi že někdo zemřel. Vyptávala jsem se tak dlouho dokud mi to neřekla. Řekla mi to. Zemřela její neteř, byla to moje nejlepší sestřenice, kterou jsem kdy poznala.

Talíř s jídlem jsem takovou silou odhodila ze stolu, že spadl na zem a rozbil se. S brekem jsem běžela do svého pokoje a skočila jsem na postel. Vzala jsem si polštář a jak jsem ho brala do ruky, tak jsem cítila něco uvnitř, rozepnu knoflíky a vídím to, byl tam dopis. Ze předu byl nápis: ,,Pro sestřenku Niki, od Alčy". Byla to ta sestřenice co zemřela... Pár minut jsem váhala jestli dopis otevřít a nakonec jsem ho otevřela. Asi před týdnem u nás byla, spala tu, bavily jsme se, užívaly si voného času. Jak jsem četla ten dopis tak se mi srdce rozbušilo, tak hodně, že jsem si myslela že ze mě vyskočí. V dopise stálo spoustu věcí ale to nejdůležitější bylo: ,, Niki vůbec se ničeho neboj budu tu vždy s tebou ". Bylo to napsáno velkým tučným písmem a červenou propiskou.

Říkám si co to znamená.... ale nevím. Zavolala jsem své nejlepší kamarádce, aby u mě přespala, bála jsem se tu být sama. Ona přišla a já jí vše řekla, ona si ten dopis přečetla a nevěděla co říct, jen mě utěšovala a říkala, že všechno bude v pořádku. Byla jsem klidnější když byla se mnou, vždy mi pomůže.

Večer jsme si povídaly a pak jsme šly spát. Mě se zdál opravdu divný sen. Byla v něm sestřenka Alča. Říkala mi to co bylo v dopise - ať se ničeho nebojím, že je tu pořád se mnou. Docela jsem se bála protože v tom snu jsme byly u mě v pokoji... ona celou dobu koukala na mojí nejlepší kamarádku Míšu. Nakonec mě pohladila po tváři a zmizela. Najednou bylo ráno a já se probudila, podívala jsem se na Míšu a ona.... ona byla celá od krve. Začala jsem křičet a hystericky řvát, volala jsem rodiče, ale oni nepřišli, tak jsem šla do ložnice ,když jsem vešla do ložnice rodiče byli taky od krve. Ještě více jsem začala řvát a šílet co se děje.

Najednou jsme omdlela. Otevřu oči a začnu ječet. Míša mě začala uklidňovat a já si toho všimla - byl to jen sen. Byla jsem hned klidnější a vše jí řekla.

Šla jsem za rodiči, protože mi bylo divné že za mnou nepřišli. Tak s Míšou jdeme do ložnice a 2. část snu se splnila. Oni leželi v posteli plné krve. Chyběli jim nohy a ruce. Obě jsme se na sebe podívaly a začali ječet a běžely jsme do pokoje.

Zavolala jsem tetě a ona....


POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ!!!


Tady máte pokračování:

www.hryprodivky.cz/blog/muj-svet-zivot-s-blogem/povidka-1-horor-pokracovani


Komentáře

-nalloo-

nymfadoraHP: to jo no já to psala taky večer jenže jsem musela jít spát..proto bude pokračování

-nalloo-To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.