Můj svět - Život s blogem

Co si o vás myslím...v dobrém

Takže tu máme konečně, ten článek, kde jste si napsali o kom mám napsat, co si o něm myslím.



lucka874 - Myslím si o tobě, že jsi faj holka, která by určitě každému pomohla. V sini slávy, kde píšeš komenty jsem si mohla všimnout, že si taky super holka. Akorát samej Ask... XD


shairadarkmoon - O tobě si myslím, že si taky fajn holka, akorát jsem neměla šanci tě moc poznat, ale podle nějakých komentářů v síni slávy si o tobě nic špatého myslet nemůžu.



perla 02 - Myslím si o tobě taky že jsi fajnová holka, psala jsem si s tebou i v SZ a tam jsem mohla zjistit, že každému pomůžeš...i mě. V síni slávy jsi taky super - každého zabavíš.


lucinka485 - Asi nevím, co si mám o tobě myslet, jelikož tě vůbec neznám, ale snažila ses, aby ses mi zalíbila, poslala si mi něco o tobě a kladně okomentovala článek na blogu...takže budeš určitě v poho.


arual - O tobě si myslím, že si super holka, která jako ostatní píše komenty v síni slávy. Dokážeš každého pobavit a to se mi na tobě líbí. Taky každému pomůžeš a to je fajn.


lulutala - Jelikož je to moje bývalá spoluzačka, tak si o ní myslím různé věci, které jsem psát (všechny) nebudu. Ale myslím si o tobě (na hpd.cz), že by si každému dokázala pomoct a poradit.


molda - Taky jako o ostatních si o tobě myslím že si super holka. Taky v síni píšeš dobrý komenty a dokážeš zabavit. Taky poradíš a pomůžeš...takže super.


Vejisek72 - O tobě si myslím, že si taky super holka, která se mnou hraje Transmormice. V síni dokážeš utvořit zábavu. A nemáš žádnou konkurenci....no prostě boží holka.




Tak to by bylo vše a já vám děkuju, že jsem o vás něco mohla napsat.

Vše jsem psala podle toho co si o vás myslím na hpd.cz

díky -nalloo-




Komentáře

perla 02VIP

Moc si toho vážím! ^^

Mohl by být i druhý díl a to s výtkami..docela by mě zajímali pomluvy o mně smajl

perla 02To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

-nalloo-

perla 02: no jo tohle si o tobe myslim...smajl
A druhy dil neplanuji a o tobe bych nic zleho rict nemohla...si supersmajl

-nalloo-To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.