Můj retardovaný blog

Seriózně..... #pomoctanonymce

Ahoj! Tady vaše Anonymka :D. Dneska vám povím jeden příběh a co znamená #pomoctanonymce.

Takže asi začnu u #pomoctanonymce

#pomoctanonymce má význam, význam takový, že vždycky když od vás budu něco potřebovat, tak dám do jména článku tento hashtag.

Takže už víte co ten hashtag je, teď k tomu, co potřebuju, a ten příběh, aby jste mojí situaci pochopily.

Tak, jak už některé z vás ví, a některé z vás neví. Dostala jsem se na gympl, na osmiletý gympl, a teď když si budete myslet, že potřebuju pomoct s učením, tak NE! Hnedka první den když jsem tam přišla, tak jsem uviděla to, s čím potřebuju nutně pomoct. Je to..... nechte se překvapit...... Ondra! Ano přesně tak, kluk do kterého jsem se zabouchla. Dneska jsem se sním chtěla pokusit mluvit, ale jenom jsem vykročila z lavice, tak jsem sletěla na zem, prostě jsem jenom sletěla na zem, kvůli Šimonovy, který mi podkopl nohu. Tak jsem se vratila a vzdala to.

Táááák, a teď k otázce.... už asi víte na co se chci zeptat. Jak s ním mám začít mluvit aniž bych znervózněla a pak plácala nesmysly (ten pocit asi některá z vás zná) a jak se při tom totálně neztrapnit?

Rady prosím pište do komentářů a Bye

Komentáře

Cleo 5842VIP

Zkus se ho třeba na něco běžného zeptat jako třeba "Nevíš kolik je?" nebo "Co bylo za úkol?" a tak. Potom třeba zkus odvést řeč na něco jiného, pokud to půjde. Hlavně si věř! Když si budeš věřit, bude to jednodušší a možná pak nebudeš tolik nervózní! smajlsmajl

Cleo 5842To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.