Můj blog holek a přátelství

Vánoce

Ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Všichni už se jistě těšíte na vánoce. A pokud ne tak by jste se začít těšit měli toho cukroví těch dobrot a hraček pod stromečkem. Vím že je ještě listopad ale no a co!!!!!! Tento článek věnuju knížkám, sice vím že v moderní době se na knížku podíváte v televizi ale na knihu máte klid což má také výhody. Doporučím vám knížku psí záchranářky poprvé do akce, a pokud nejste moc na psi tak si přečtěte knížku deset.

Komentáře

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Jupí, Vánoce! Kolik ubohých zvířat bude zabito jen kvůli vánoční večeři!
A ten čas před nimi, kdy budeme všichni muset poslouchat debilní koledy na každém rohu. A nejen v obchodech, ale třeba i na youtube, protože vánočně laděné reklamy! Nádhera. Dětičky dostanou hračky vyrobené z tun plastu, které je omrzí do pár dni. Nebo hůř, tablety či smartphony, aby je zbrzdily ve vývoji co se týče komunikace, pozornosti... Prostě nádhera!

Clawdeen77To se mi líbí +4 To se mi nelíbí

Naty a KájaVIP(Fazole)

Ahoj!
Všichni už se jistě těšíte na Vánoce. A pokud ne, tak byste se začít těšit měli. Toho cukroví těch dobrot a hraček pod stromečkem. Vím, že je ještě listopad ale no a co! Tento článek věnuju knížkám, sice vím, že v moderní době se na knížku podíváte v televizi, ale na knihu máte klid, což má také své výhody. Doporučuji vám knížku Psí záchranářkysmajloprvé do akce, a pokud nejste moc na psy, tak si přečtěte knížku Deset.

S obsahem s naprosto nulovou, ne-li zápornou hodnotou neudělám nic.
Nebudu komentovat tvůj výběr. Holt, každý jsme jiný. Ale říct, že to těm dvěma knížkám, o kterých jsi napsala velký prd, zázrak, že alespoň název tam je, věnuješ, to je směšné. Celkově, že tomuhle říkáš článe je k smíchu. Nechápej mě špatně.
Pokud chceš mluvit o knížkách, tak prosím, ale přidej obrázek, autora, popis, názor. Prakticky všechno. Pozor na chyby a házení do pytle.

Přeji hezký zbytek dne.

Naty a KájaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Naty a KájaVIP(Fazole)

Simka39: Na její věk jsem se podívala až později. Uznala jsem, že jsem na ni mohla být milejší, ale když ji opravím, nic se nestane. Ba naoak, je možné, že si z toho něco vezme. Smysl hpd.cz chápu, ale baví mě kritizovat. Občas je to unáhlené, nicméně je to pro mě večerní/ranní odpočinek.

Naty a KájaTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Simka39VIP(Girl´s Dream)

Naty a Kája: Ahoj!
Mám pocit že si úplně nepobrala to že té holce je 9? Devítiletou holku nenapadne že by tam mohla do toho článku přidat autora knihy, natož obrázek. A jestli si ještě nepochopila smysl HPD.cz - ta stránka je určená cca pro lidi ve věku autorky tohoto článku. Ten blog prostě ber s rezervou a neber to jako bloggovou stránku, plnou nejzajímavějších informací ve světě.
Upřímně řečeno? Obě dvě už jsme tady na tu stránku velké. Ta stránka není určena pro dívky v našem věku. Je určená pro třeba 7 - 11, 12 let. Tyto děti ještě nejsou naučené gramatice, chodí do 2.-5. třídy.
A pokud Ti článek tak strašně vadí, tak ho prostě ignoruj.

Simka39To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.