Můj blog holek a přátelství

Čus lidi

Sry dlouho jsem nepsala jelikož jsem v páté třídě a musím se šprtat na gympl. R.I.P. já. Nejvíc mě poslední dobou štve že nejspíš zakážou brčka(ministerstvo) protože ty super léta s brčkem a drinkama to je prostě super jestli to taky zbožňujete můžete dát koment a nebo like ale abych došla k tomu k čemu jsem chtěla. Chci vám doporučit youtubera jménem sorlex točí reakce a hodně vtipný takže pokud máte rádi srandu( kdo by neměl rád srandu?!) no to je jedno prostě jsem chtěla napsat aby jste ho kdyžtak zhlídli a nebo mu dali odběr a jestli taky znáte vtipnýho youtubera tak ho napište do komentů a já je všechny zhlídnu a toho nejvtipnějšího a toho kdo mi to poslal napíšu do dalšího článku.

Komentáře

Viki1807VIP(abcde)

Zakazují se PLASTOVÁ brčka, protože cca 0,8% plastů v oceánech jsou brčka (možná se to nezdá tolik, ale je to pořád hodně). Klidně si můžeš třeba z ebaye za 30kč koupit kovový brčko, tím i ušetříš.

Viki1807To se mi líbí +9 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Viki1807: Nejlepší jsou takové ty cedulky třeba ve Starbucks, že strasen přestali nabízet brčka a jsou strašně ekologičtí... zrovna vedle plastových lžiček a podobně... -_-
Ale pořád lepší než místa, která jsem uklízela od tuny bordelu. smajl Nechápu, jak to po sobě lidi můžou zanechat.

Clawdeen77To se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.