Modrý koutek s Tindrell

Nová škola? Chci zazářit!

Chtěla bych se s vámi podělit o to, jak se chci stát "oblíbenější" na nové škole. Jdu na gymnázium a je to pro mě velký restart. Jdu tam s čistým listem a chtěla bych určitým způsobem zapůsobit. Na minulé škole jse moc oblíbená nebyla protože jsem... byla chytrá. Jo, kvůli tomu mě pomlouvali.
Chci, aby to na gymplu bylo jinak. Chci, aby mě to lidi nějak vnímali, mám šanci to zkusit?
Já bych řekla, že jo. Díky DIY Back to school díl druhý jsem si vytvořila dva hezké kousky oblečení. Na základku jsem chodila tak, že jsem na sebe hodila to, co bylo po ruce. I když jsem na to nikdy nebyla, zkusím zaít být šmrncovní.
Zjistila jsem, že asi jdu na nějaký brutal gympl, protože už máme Fyziku, Biologii a jeden den máme devět hodin. Jo a jdu na ten gympl po pětce. Celkem drsný. Ale stejně bych chtěla ukázat, že to učivo zvládnu.
Dále tu je chování. Chtěla bych se ke všem chovat dobře, třeba na seznamvák vzít bonbony a tak. Každému odpovídat mile. Taky budu muset zvládnout sebeovládání, což je pro mě velký problém. Ale když mě někdo naštve, zkusím mu odpovědět s úsměvem a popřípadě ho nějak setřít. Pak to ale zkusím zakecat a vyžehlit.
Chtěla bych prostě působit jako milá a přátelská holka, co i trochu dobře vypadá. Doufám, že to bude stačit pro to, abych se tam cítila lépe. A co vy?

Komentáře

svetluskyVIP(☺Holky se smyslem pro hum...)

Ahoj,já už jsem na gymplu a šla jsem z pětky.Taky jsem se snažila zapůsobit alespoň trochu,ale stejně jsem druhá nejchytřejší ve třídě.Nejlepší je,že teď mě tu za mojí chytrost nikdo nepomlouvá a neříká,že jsem šprtka,protože to samé by musel říci i o sobě.Jak jinak by se sem dostal.9 hodin jsme naštěstí nikdy neměli a ani letos mít nebudem,max.6 nebo 7.Taky jsem v primě měla bižuli a fyziku,ale fyzika je prima,tak buď OK.smajl Na jakej jdeš?

svetluskyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

RiveVIP(Svět Fantazie ^^)

svetlusky: Kam jdu? Na gympl, kde se chystají mučit děti devítihodinovou výukou : D
Ale podle všeho je to tam super, prima učitelé a učivo je taky celkem zábavné.

RiveTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

GoodBalonky(Dívčí poradna☼)

Před rokem jsem přestupovala ze 3 na jinou školu na které jsem teď.
Myslím že změna je OK.Taky se chci změnit ale nemusím přestoupit znovusmajl Tím chci říct že pokud nezazáříš teď tak máš šanci příští roksmajl

GoodBalonkyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.