Michalovo barevná izolepa

Vánoce už mají smysl...

Vánoce jsou poslední dobou svátky dárků, výprodejí a televize... Ale to je špatně, Vánoce tady jsou k tomu, abychom si uvědomili, že lidé nás mají rádi, že jim na nás záleží. Proto se rodina schází u stromečku, proto si předáváme dárky. Je smutné, že si to mnoho lidí neuvědomí, ale je to tak. Včera jsem začala být po dlouhé době šťastná, uvědomila jsem si důležité věci, jen díky holkám z HPD, protože dokáží poradit, ne díky lidem, co potkávám. Celkem smutné, že můj reálný život dokázaly zlepšit osoby, které jsem nikdy neviděla, ale je to tak. Děkuji. Je krásný pocit udělat někomu radost jen vyjádřením názoru. Vánoce pro mě začaly právě díky tomu.

Dnes byla Vánoční besídka a právě díky vám jsem si mohla opravdu užít to málo, co jsem dostala... Nejlepší dárky byly ty, co jsem nečekala... Ale proč? Protože byly od lidí, co mi je opravdu chtěli dát. Když si člověk uvědomí, že existují lidé, co ho mají rádi i přes jeho nedostatky a chyby, které udělal, je to krásný pocit... Bez lásky, rodiny a přátelství nemají Vánoce smysl... Bez toho je to jen nákupní šílenství.

Děkuji za Vánoce



Komentáře

FelicityVIP(KPOP :3)

Takové články opravdu nesnáším.. podívej - ty se tady teď vykecáváš jak Vánoce jsou o rodině a o tom že se máme rádi a ne o dárcích, ale chtěla bych vidět, jak bys se tvářila, kdyby jsi žádný dárek nedostala smajl

FelicityTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

FelicityVIP(KPOP :3)

klarax: Jo a co ty víš co jsem já dokázala? Navíc... jasně, dalo by se to přežít bez dárků ale ti osmiletí fakani by akorát tak podpálili stromek protože nic nedostali..

FelicityTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.