McMarti.blog

ZACHOVEJ KLID!...a nebo ne.

Ahoj všechny pozemské i mimozemské bytosti (takový pozdrav z důvodu, že jsem na HPD našla spoustu lidí, kteří prý nejsou ze Země a já pořád čekám až mě pozvou na návštěvu na svou planetu). Ale teď vážně. Celkem mě zaujmou na netu obrázky KEEP CALM. A to hlavně, protože je u toho pěkné pozadí nebo jsou vtipné. A o co vlastně jde?


Slogan Keep calm and... patří k symbolům hlavně Velké Británie. Procházíte se a kolem sebe je vidíte všude možně na všech možných místech. Já je hlavně našla na internetu, kde je spousta takových plakátků, které si můžete i koupit a pověsit na stěnu (Já si to vytisknu a mám to levnější a rychlejší). Od nevinného plakátu vytvořený vládou v Británii na kterém stálo Keep Calm and Carry On roku 1939  jsme se dostali ke všem možným nápisům. Ty se začaly nejvíce objevovat od roku 2000. Keep calm znamená v překladu Zachovat klid. Já jsem pár super sloganů našla a teď vám je tu ukážu.


  

 

   



Dnes je to opět vše. Pokud se vám článek líbil nechte plus. Napište komentář, co se o sloganu Keep Calm myslíte vy a zase někdy ahojky.


Komentáře

Dívka Lucie(Poradna pro holky)

Zaujímavý článok. Fakt dobrý! (y) Sú v ňom napísané veci o ktorých som doteraz vôbec nevedela a pritom som si myslela,že poznám čo je to keep calm. A vôbec ani som nevedela,že to znamená zachovaj kľud. XD

Dívka LucieTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.