McMarti.blog

Oblíbenci za prázdniny

Ahojky všem, kteří zabloudili na můj blog. Už nevím jak dlouho to je, co jsem slibovala, že budu psát o oblíbencích a radši to nechci vědět. Ale rozhodla jsem se napsat druhý díl, který bude ještě takovou vzpomínkou na prázdniny. Body jsou skoro stejné jako minule a myslím, že můžeme jít na to!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


1. Seriály, filmy

Přes prázdniny jsem se na nic moc nedívala. Jen na jeden seriál, který je strašná blbost, ale mně se líbí. Jmenuje se Nicky, Ricky, Dicky a Dawn. Zjednodušeně se jedná o seriál popisující život čtyřčat. O prázdninách jsem kromě válení se u počítače nebo s telefonem v ruce zajela k tetě na víkend. Bratranec nás (mě a bráchu) se svou kamarádkou vzal do letního kina na film od Zdeňka Trošky na Strašidla. Bylo to super, vtipné a úžasně jsme si to užili (no hlavně já a bratranec).



2. Oblíbený produkt na rty

Za prázdniny jsem vyzkoušela lesk na rty od Essence Lip candies. Odstín mám 05 Pink lollipop a jak může název napovědět voní pěkně sladce (Candies). Je světle růžový a na rtech vypadá skvěle.

                       


3. Aplikace

Ti, kteří mě trošku sledují (jestli takoví mezi námi jsou) ví, že na tomto místě bylo něco jiného. Dnes jsem se rozhodla místo předešlého šamponu zvolit něco trochu z jiného soudku (tak dobře je to úplně něco jiného). Nejvíce používanou aplikací přes prázdniny byl Instagram. Když jsem na telefonu tak v podstatě na Instagramu. Mimochodem kdyby někoho zajímalo jak se jmenuju na Instagramu napište mi do zpráv.


4. Oblíbená písnička

To je úplně jasné. Let It Show od Skylar Stecker (jak jinak). Tato písnička je pro mě zvláštní už jen díky tomu, že jí úplně celé rozumím (a to se nestává často). Také protože mi připomíná... no něco v mém životě...



5. Oblíbená hra

Štve mě, když něco neumím a chtěla bych to umět. Vidím často moc pěkné stavby ve hře The sims 4. Já jsem nikdy stavět neuměla. Chtěla jsem se v tom zlepšit a tak se tato hra stala jedinou, kterou jsem přes prázdniny zapla. Jinak The sims mám ráda hraju to asi 8 let a pořád mě baví.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Pro dnešek jsem s blogem skončila. Doufám, že se článek líbil. Pokud ano dejte plus a já se těším u dalšího článku. Zatím papa!!!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.