McMarti.blog

Oblíbenci za poslední měsíce

Ahoj všichni! Po dlouhé době- zase já! Dnes jsem chtěla napsat něco, co jsem ještě nepsala, protože se mi zdá, že těch tagů už bylo celkem dost. Teď se tu budeme bavit o mých Top věciček, které se mi líbily, zaujaly mě nebo nějakým způsobem poznamenaly. Nevím jak se takový článek bude líbit a jaké bude mít ohlasy, ale chtěla jsem to zkusit napsat. Jdeme na to.


1. Seriály, filmy

Chvíli po Vánocích se začal v televizi vysílat seriál Once Upon A Time (Bylo, nebylo). Tento seriál se mi moc líbí. Viděla jsem všechny řady, které byly v televizi. Byly 4 (aspoň myslím) a teď se na internetu dívám na další. Je to jediný seriál, který mě baví. Ve škole sledují The walking dead, American horror stories, Upíří deníky a já nevím co všechno a Marťa sleduje pohádky.

Taky jsme měli ve škole besedu o válečné literatuře nebo filmu a já jsem se dívala na film. Konkrétně to byl Schindlerův seznam. Pro ty co neví, Schindler zachránil přibližně 1100 Židů před koncentračním táborem. Dvě hodiny filmu byly sice o ničem, ale ta poslední byla nejlepší. Pořád ale nechápu, proč nacisté vraždili Židy. Byli to obyčejní lidé,a le nacistům to bylo jedno.


2. Oblíbený produkt na rty

V době kdy má každý EOS a Baby lips se stejně najde Marťa, která používá něco jiného. Mám sice EOS (borůvku a moc pěkně voní, to se musí nechat) a Baby lips (Mint fresh a Peach kiss), ale mým oblíbencem zůstává Neutrogena. Rychle mi pomáhá a vůbec pomáhá. Tuto značku na rty používám nejraději.


3. Šampon

Trpím na lupy a suchou kůži na hlavě. Hodně často se mi objevují na hlavě strupy a upřímně mám hlavu rozedřenou do krve. Na vlasy jsem vyzkoušela šampon Schauma Fresh it up! a na nějakou dobu se mi to zase zlepšilo. Šampony by se měly měnit a tak si zkusím zase něco najít. Ale je úžasný. Pěkně voní a opravdu se mi kůže zlepšila.


4. Oblíbená písnička

Zalíbila se mi jedna písnička od Slzy. Slzu sice nějak neposlouchám, ale tato písnička je fajn. Jmenuje se Fáze pád.

 


5. Oblíbená hra

Poslední dobou na hry není čas, ale nejvíce jsem hrála hru Life is strange. Je to o dívce Max, která jednoho dne zjistí, že umí vracet čas. Líbí se mi příběh této hry, soundtrack i to, že se hra staví na rozhodnutí hráče a tato rozhodnutí může změnit celý příběh.


Tohle by bylo pro dnešek všechno. Jestli se vám článek líbil dejte plus a zanechte komentář. Papa u dalšího článku!!!





Komentáře

Dívka Lucie(Poradna pro holky)

Pekne. Ja eos a baby lips nemám,no baby lips som mala ale moc to dobrá značka není. Asi sme jediné ktoré eos a baby lips nemajú. smajl No co. Nevedela som,že je balzam od neutrogeny...zaujímavé. A každá pesnička od Slzy je fajnová,takže nieje čo dodať. smajl Dávam zase +

Dívka LucieTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.