Mazlové a všelijaké jiné věci

Modrá Velryba

Ahoj, jelikož jsem chtěla napsat nějaký článek, ale nevěděla jsem o čem, vzpoměla jsem si, co se vlastně děje a tudíž dnešní článek nebude veselý a asi už víte proč.

Modrá Velryba

Určitě všichni (nebo většina z vás) jste o tom už slyšeli. Internet je toho plný a všichni mají strach. Je to velmi nebezpečná hra.

Co to je Modrá Velryba
Jedná se o velice nebezpečnou hru, která pochází z Ruska. Tato hra vznikla už minulý rok. Je to hra, která vás vybízí sebepoškozovat se a následně k sebevraždě. Cokoliv, co uděláte (vyřežete si něco do kůže atd.) musíte posílat svému kurátorovi, který vám řekne co máte dělat dál, a nebo vám bude posílat strašidelná videa, které musíte sledovat. Kurátorem může být naprosto každý, kdo se přihlásí (podle mě jsou to beztak psychopatičtí vrazi) Jakmile začnete tuto hru hrát, už není cesty zpět. Kdybyste se rozhodli hru ukončit, kurátor vám bude vyhrožovat, že na vás má speciální hlídku a že jestli to ukončíte, ublíží někomu z vaší rodiny (dokonce jsem někde slyšela, že někdo to hrál, pak to chtěl ukončit a kurátor mu vyhrožoval, že jeho maminka zítra nepřijde ani na autobusovou zastávku) Hra má 50 úkolů, ve kterých je zařazeno sebepoškozování a sledování hororových filmů a videí a ano, nakonec skoncovat se svým životem.

Moje vyjádření

Ta hra je uplná debilovina a měli by to okamžitě zablokovat. Už se to šíří i Českem a nikdo s tím nic pořádně nedělá! Jak to bude vypadat? Zemře kolik zvědavých dětí a teenagerů kvůli nějakému idiotovi, který se nudí?! A kurátora může dělat jenom vyloženě psychopat, protože kdo jiný by někoho nabádal aby si ubližoval a pak se zabil a nebo mu vyhrožoval, že když to neudělá ublíží někomu z jeho rodiny. Takový člověk je u mě špína a sprosťák. Dnes ráno jsem projížděla facebook a našla jsem tam (no, dá se říct, že je to spíš návrh, protože to ne internetu není) hru Růžová Veverka, která by měla za úkol potlačovat tu Modrou Velrybu a Růžová Veverka by měla úkoly jako vytvořit nápis V 007 z čehokoliv a podle fantazie a fotku sdílet, vzbudit se ve 4:20 a uvědomit si jak je super, když můžeme ještě spát, dívat se na legrační videa, poslouchat písničky a nakonec být sám sebou a mít se rád. Doufám, že se tahle hra rozšíří po internetu, aby si ji mohl zahrát kdokoliv, kdo chce a nesnáší Modrou Velrybu.

A co vy? Jaký máte názor na MV? A co Růžová Veverka, šli byste do toho? :)


Komentáře

vampierVIP(Star Wars)

Já mám tedy štěstí, že bych tuhle hru hrát nemohla, protože jsem takový typ člověka "srábek" Tudíž bych se nedokázala dívat na ty horory a ubližovat si. Avšak chudáci ti lidé, kteří takoví nejsou (v tomto případě), třeba jedna holka ve třídě má na ruce nějaké (nejspíš) škrábance, to bych si nikdy nedokázala udělat.


A to MV je tedy úplná hloupost. Nevím, kdo to mohl vymyslet a RV se mi zdá, jako dobrý nápad, ale nemyslím, že ty co hrají MV budou chtít přestoupit na RV, když mají tu "úžasnou" MV... Snad by se to chytlo

vampierTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Therresia(♥For Lover UNDERTALE♥)

Já úplně se vším souhlasím, mohla bych ještě dodat že tuhle "hru" údajně vymyslel nějaký hacker, a sloužila na zabíjení lidí na dálku.Ten člověk si vybral zrovna jako své oběti děti a teenagery protože je jde snadně zmanipulovat, třeba když vás šikanují ve škole, máte zlou rodinu co po vás pořád řve za úplný blbosti, dítě si zkrátka může říct, že jeho život nemá žádnou cenu a aby své trápení ukončilo, rozhodlo se to pojat alespoň tak že si zahraje hru ve které jeho trápení skončí.Ještě něco k tomu vyhrožování - je to pravda.Kurátor začne vyhrožovat, ale s tím, že se to co dítěti řekne může doopravdy stát.Byl totiž hacker jak jsem už říkala.Hned, co začnete hrát hru, automaticky se konverzace přehodí na dark web, kde si o vás zjistí úplně každičkou informaci (Je to vážně děsivé) třeba kde bydlíte, jak jste staří, zjistí vaše hesla, na jakých stránkách jste naposledy byly, na jakém místě jste naposledy byly atd...

Mám z toho husí kůži.Už jenom ta představa - brr... Proto vás prosím, *NIKDO* *NIKDY* *TUHLE* *HRU* *NEHRAJTE*!!! Nebudte dementi a Nehrajte to! Važte si svého života a nikdy nic takového nevyhledávejte ze srandy ani ze zvědavosti! ode mně vše, a zdílejte veškeré informace kamarádům at´ je nikdy nenapadne tyto hry hrát!

TherresiaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

sarinka580(ANIME!)

S MV taky nesouhlasím... Je to hloupost, a zbytečně na tom umírají lidé.
V ČR sice tak populární zatím není ( díky bohu) ale berme to tak. Čím víc se o tom bude mluvit ve zprávách na internetu, a ještě k tomu v negativním smyslu, tím víc to budeme hrát.
Protože. Co uděláme když je něco zakázané ale pořád se o tom mluví? Vyzkoušíme to... Já myslím, že kdyby se o to mluvilo co nejmíň, nikdo by ani nevěděl, že něco takového je.. Je to v podstatě o hlouposti ostatních lidí...
A růžovou veverku znám, a rozhodně bych do toho šla

sarinka580To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

AngellieTheAssassin(♥Freddie's lovies♥)

sarinka580: A taky doufejme, že to nabírat na popularitě ani nebude, vždyť je to úplná pitomost. Toho autora už zatknuli, ale kurátorů je víc, takže to bude obtížné a tu Růžovou Veverku bych taky hrála, kdyby to mělo porazit tu Modrou Velrybu, protože policie už řeší asi 22 případů u nás

AngellieTheAssassinTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.