Kristoff Icy Beard Makeover
Hra - Kristoff Icy Beard Makeover
Video se načítá
Hearts
Hra - Hearts
Video se načítá
Scooby Doo Snackmachine
Hra - Scooby Doo Snackmachine
Video se načítá
Frizzle Fraz 2
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
HM Love Mix
Hra - HM Love Mix
Video se načítá
Barbie Xmas Real Haircuts
Hra - Barbie Xmas Real Haircuts
Video se načítá
 

Mayin blog

Kočky a kočkovité šelmy (pro Kočička Natynka)

Ahoj,takže toto je článek na přání o kočkách a kočkovitých šelmách.Jenom musim upozornit,že je možný,že napíšu nějakou blbost,protože doteď jsem studovala hlavně psi a v kočkách se ještě moc nevyznám.


Kočka domácí patří mezi nejchovanější zvířata v ČR.Péče o kočky je u každého jiná.První nejlepší způsob je,že budete kočku pouštět,aby běhala venku a zase se bracela.Já vim,že hrozí,že se kočka nevrátí,nebo přinese koťata,ale na tohle jsou kočky přispůsobený a jsou takhle spokojený.Druhý způob je,že jak já říkám se z kočky udělá pes.Vodí se na procházky na vodítku,ale je i zavřená doma,jí kočičí konzervi,no,prostě jako pes.Nejhorší způsob který využívá pro kočky i moje bývalá třídní učitelka je,že kočky chováte jen zavřené v bytě,případně v domě,vůbec nechodí ven a mají kočičí záchod.Tenhle způsob vůbec nedobporučuju,protože kočky takhle hrozně trpí a nedožívají se moc vysokého věku.Pokud jde o krmení koček,u všech 3 typů chování koček je možné krmit těma jídýlkama ze zverimexu,ale u toho prvního si může kočka i něco ulovit.Dřív se kočky chovaly hlavně kůli chytání myší,akorád v Egyptě byly posvátný (možná ještě jsou).Takže tohle byly kočky,teď kočkovité šelmy.


Mezi kočkovité šelmy patří třeba tygři,lvi,leopardi,gepardi atd.Kočkovitá šelma,kterou můžeme najít i u nás je rys ostrovid.Jestli jste třeba v takových čtyřech,pěti letech koukali na večerníček,mohli jste narazit na večerníček Madla a Ťap.Madla byla fenka a Ťap byl rys.Teďko tohle,gepard je asi nejrychlejší zvíře na světě dokáže běžet rychlostí i 110-130 km/h.Všechny tyhle šelmy jsou masožravci (to je asi jasný).Typická potrava pro tygry,lvi a gepardy jsou hlavně gazely a zebry.Kočkovité šelmy se dožívají zhruba 15 let (jestli je to pravda).A teď pár obrázků::::::

Kočka domácí

[Unsupported element format] Rys ostrovid

[Unsupported element format]Gepard s mláďaty

Komentáře

ChilliVIP(ANIME!)

Moc pěkné, jenom bych ti vytkla jednu věc - když chováš kočku doma, nepouštíš ji ven, ona tím netrpí, ALE musíš jí zajistit doma nějakou aktivitu a pomůcky, co by našla venku - tudíž hrát si s ní, koupit ji škrabadlo, různé prolízačky, atd.

ChilliTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Kočička NatynkaVIP(ANIME!)

Díky. Chceš taky napsat nějáký článek? Já se spíš zajímám o kočky,tak jestli je to možný napiš mi do soukromých zpráv otázky jako kočky nebo kočkovitý šelmy co nevíš a já bych o tom napsala blog. Nebo klidně ještě o nějakých jiných ale nejvíc o kockach jo? Mužů ho vytvořit i teďsmajl

Edit 18:05: Jako např. Jak se také nazývá šelma irbis? Atd...

Kočička NatynkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.