made in ikaverunka

Deník Blábolky- 29. června, středa

vymyšlené


Včera jsme s mojí kamarádkou Janou jezdili na kolech a dávali jsme si závody. Jana vítězila na kratších tratích a já na delších:D Pak tam přišel můj brácha Petr a začal otravovat s řečmi jako třeba: Kláro ( jo, jmenuji se Klára ), můžu si taky s váma hrát? Vysvětlovala jsem mu to už milionkrát, ale vysvětlila jsem tu ještě jednou a doufám že naposledy. Hele, brácha, Janě je 11 a mě taky. Tobě jsou 4 roky a ještě si hraješ s autíčkama. Takže 1.Jsme holky a nechceme závodit s autíčkama, ale na kolech

                                                                    2. Je nám 11 a tobě 4, takže asi chápeš, že si už nehrajeme s                                                                           panenkama ani na rodinu, ale třeba chodíme s klukama                                                                               ven. Tak už to konečně chápeš?

No... Řekl trochu nechápavě brácha. Jo! Zalhal, nechápal to ani trošku :( Takže zase nic. Musím vymyslet nějakou novou taktiku. Tahle nezabírá!:( Konečně odkráčel, jako kdyby byl král. Klár, co teď? Nevím. A... Co Jano? Cos zase vymyslela? Promiň, ale docela se bojím. To neřeš, máš číslo na Davida? Ne! A proč ho nenávidíš? Jano, ty si nepamatuješ co o mě rozkřikoval? Ne, byla jsem na dovolený ve Španělsku. No jo, já zapomněla. Ale jednou jsem ti říkala, co o mě říkal. No jo! Vzpomínám si! A co na tom bylo tak strašnýho? Vždyť o tobě říkal samý hezký věci! Jako že jsi milá a tak dál! To o mě říkal ten druhej David! No, vždyť já jsem taky myslela Davida Chroupala! Aha, promiň, já myslela že myslíš Davida Daniše. Kláro, ty si jako myslíš, že bych mu jako potom co ti řek, řekla, jestli nepůjde k tobě nebo ke mně na zahradu?! Jano, já si právě říkala, že by jsi to neudělala. TRRRRRRRR!!! TRRRRRRRR!!!TRRRRRRRR!!! Zazvonil mi mobil. Byla to mamka. Mami? Jo, neboj! Aha. Tak ahoj. Klári, co říkala? Ale, jestli jsme v pořádku a že zítra jedeme k babičce. Aha, tak čau. Ahoj! A už jsme s Janou rozdělili:( Tak pozítří...


Dnešek


Babička nám volala, že zapomněla, že dneska jí jde taťkovo brácha vymalovat byt. Ale Jana už má taky plán. Jdou do ZOO. Na celej den, no bezva :(. No nic, takže... Mám číslo  na Davida Chroupala! Říkal o mě, že jsem milá :) YES! 

Ahoj! Máš čas? Já jo :)

Jo, mám. Chtěla bys jít třeba... do kina? Jestli jo, tak na co? ;)

Tak jo! Já se kouknu, co dávaj, jo? ;)

Tak jo ;)

Tak jsem na sránkách ;), na co bys chtěl jít? Jako myslím jestli na horor, sci-fi, nebo něco takovýho?

Tak na horor?

Jasně, dávaj: Kobry útočí, Smrtící Lebkoun, Další smrt, nebo Želvy na pospas.

Zkusíme smrtícího lebkouna?

Tak fajn, začíná v 12:25. Takže se sejdem u mě v 12:10?

Jasně, čau!

Moc s těším, ahoj! ;)


JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!! Jo, přiznávám, miluju ho. A on asi mě! Tak já se jdu připravit;)


Tak je po kině :( Bylo to super, před chvílí přišla sestřenice a ona je stejně stará, jako já, takže asi budeme hrát nějaký stolní hry ;) S celou rodinou :( Tak čau!






 





       


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.