made in ikaverunka

HLASUJ- nejlepší vtip III.

Takže čauky, mám tady další vtipy, za chvíli tady bude velké kolo, a já potřebuji aby jste tady hlsovali... TAK JDEME NA TO!!!


a) NÁVOD K LOVU MRAVENCŮ 


Potřebujete: talířek, sůl, sklenici, vodku, větvičku, kamínek.

Na talířek dejte špetku soli. Mravenec si v domnění, že je to cukr, lízne. Jelikož po soli bývá žízeň, začne hledat vodu. V tu chvíli mu do cesty postavte sklenici s vodkou. Mravenec se napije plnými doušky a začne se motat pryč. Jelikož je opilý, nevšimne si narafičené větvičky, zakopne a rozbije si hlavu o kámen. 


b) Jak můžou rodiče chtít aby jsme se chovali slušně, když Tarzan žije napůl nahý, 

Popelka se vrací domů o půlnoci,
Pinocchio stále lže,
Aladdin je král zlodějů,
Batman jezdí 480 km/h,
Šípková Růženka je líná
a Sněhurka žije se 7 chlapy.
Neměli by být rodiče překvapení, když to máme ze svých pohádkových knížek!


c) Povídají si dvě žáby a jedna říká: „Mě je špatně." 


A druhá na to: „Hmmm jsi nějak zelená."


d)Babička vešla do pokoje svého vnuka. Jakmile v něm byla, udivilo ji, že všechny vnukovi věci jsou na zemi, a proto se ho zeptala: "Proč je všechno na zemi?" "To víš babi, to je gravitace," bez dlouhého rozmyslu odpověděl její vnuk.


e)Veliký, obrovský mnohopodlažní supermarket v USA, ve kterém dostanete všechno. Šéf přijímá nového prodavače s tím, že jej vezme na den na zkušební dobu, aby viděl, jak se osvědčí. Po zavírací hodině si jej zavolá do kanceláře: 

"Tak kolik jste dnes udělal obchodů?"
"Jeden, šéfe."
"Cože!? Jeden? Naši prodavači udělají průměrně šedesát až sedmdesát obchodu denně! Co jste celý den dělal!? A kolik jste vlastně utržil?"
"Třistaosmdesát tisíc dolarů."
Šéfovi došla řeč. "Tři sta osmdesát tisíc? Proboha, co jste prodal?"
"No, první jsem prodal malinký háček na ryby..."
"Háček na ryby? Za třistaosmdesát tisíc?"
"... pak jsem zákazníka přesvědčil, že by si mohl vzít ještě i střední a velký háček. Pak jsem ho přesvědčil, že by si měl vzít i nějaký vlasec, prodal jsem mu tři pruty - malý, střední a veliký. Dal jsem se s ním do řeči, zeptal jsem se, kde bude rybařit. Povídal, že na mysu dvacet mil na sever. Tak jsem mu prodal ještě pořádnou větrovku, nepromokavé kalhoty a gumáky, protože tam dost fouká. Přesvědčil jsem ho, že na pobřeží neberou, tak jsme šli vybrat motorový člun. Pak jsem se ho zeptal, co má za auto - vylezlo z něj, že dost malé, člun by na něm nemohl odvézt. Tak jsem mu prodal ještě přívěs..."
"A tohle všechno jste prodal člověku, který si přišel koupit jediný háček na ryby!?"
"Ne. On původně přišel koupit vložky pro svoji ženu. Tak jsem mu navrhl, že když si teda o víkendu neužije, že by si mohl zajít aspoň na ryby..." 


Tak, a je konec vtipů, ale ne konec celého článku! Ještě musíte HLASOVAT! No, ale teď už je opravdu konec...

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.