Luuuuucka Online

Upozornění: Chcete abych skončila?|Luuuuucka

Ahoj

Nevím, jestli chcete abych skončila, každopádně já skončit nechci.

Jenomže asi budu muset.

Já nemám nekonečnou hlavu, abych pořád  mohla vymýšlet témata, která by vás bavila.

A když už něco zábavného vymyslím (baví to alespoň mně, tak doufám že to bude bavit i vás), to nemůžu napsat, protože vy, jako fanynky mého blogu mi v tom musíte pomoct a přispět.

To se týká např. série Na kafíčku s Luuuuuuckou, kdy jsem vás v každém článku prosila o otázky, a jediný, kdo mi do posledního dílu poslal otázky byla uživatelka Akalik. Poslala tři otázky, ale z toho pořdný článek neudělám.

Teď chystám další novou sérii, ve které vám budu poskytovat moje názory na různé zajímavé i nezajímavé věci.

Ale kde je vezmu?

Kdybych to vymýšlela sama, tak nad tím zaprvé strávím půl dne a za druhé, by vás to nemuselo bavit.

Když mi vy samy pošlete něco, co vás zajímá, tak je jasný, že chcete abych o tom psala a tudíž vás to bude bavit.

Chápeme?

Tak já to znovu řeknu: Prosím, každý, kdo si čtete tento článek mi do komentů či zpráv napište jedno jediné slovo, nějaké téma, na které chcete můj názor, nebo chcete abych to rozebrala.

Napsat můžete třeba Ledové království, pizza, nebo třeba Jack rusell terier a já vám na to řeknu můj názor.

Děkuju moc.



Děkuju všem, kteří si tento článek přečetli a prosím, respektujte ho, jinak s blogem skončím.

Na závěr bych chtěla, abyjste poctivě vyplnily tento dotazník.

No a to je vše, zatím pá:)





Vaše LUUUUUCKA







Komentáře

Jájinka04

Ahoj, tvůj článek mě nějakým způsobem zaujal smajl tohle jen můj názor, tak to neber moc osobně. Víš, zaprvé, příjde mi, že slovo fanynky je moc silné. To, že někdo čte tvůj blog, protože ho nějakým způsobem zajímá, tak to není fanoušek, pouze jen čtenář tvého blogu. a to, že píšeš je tvoje rozhodnutí, pokud nechceš končit, tak nekonči smajl ale kdyby tvoji čtenáři chtěli nějaké vysloveně téma, o kterém by si přáli, aby jsi napsala, myslím, že by ti to napsali třeba do zpráv. Pokud tě i nadále sledují, tak jim nejspíše témata, které vymýšlíš ty zajímají, pokud ne, od toho jsou tu komentáře.
Promiň, ale myslím si, že chceš jen číst pozitivní zprávy, typu, aby jsi nekončila a blablabla.
Pokud tě žádná témata nenapadají, tak se inspiruj u jiných dívek, které píší blog. Nejlepší jsou asi krása a móda, tipy a triky nebo motivační (které píši já).
Takže ještě jednou- neber si to osobně nebo zle, je to jenom můj názor a z jaké stránky tvůj článek vidím já, každopádně, někdy je lepší se v něčem poradit sama se sebou, Pokud tě o něčem baví vysloveně psát, tak o tom piš a někdo se toho časem chytne.
Ber to jako názor z jinýho pohledu.
Jájinka04

Jájinka04To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Jájinka04

Luuuuucka: Určitě to nechápu, ale nemůžeš dávat lidem za vinu, že tě nesledují. Třeba se jim na tom něco nelíbí, ale neztrácej hlavu a piš o tom, o čem tě psát baví. Pokud máš ráda psaní pohodových článků, tak třeba jednou za týden jeden napiš a snad uvidíš nějaké změny smajl

Jájinka04To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Luuuuucka(Brasil)

Jájinka04: Ano, asi máš pravdu, asi je slovo fanynky moc silné, ale beru to tak, že čtou můj blog, takže to jakoby fanynky jsou(alespoň někoho vím).
Mě psaní baví, dělám to hlavně proto, protože mě to baví, ale když už si s tím dám tu práci, tak bych byla ráda, kdyby to někdo sledoval.
Proto jsem napsala tento článek, protože já mám témat vymyšlených dost, ale ne všechna zvládnu sama. Kdybych chtěla udělat příběh, tak se holek, co mě sledují zeptám o čem by ho tak přibližně chtěly, protože nedávno jsem příběh psala, neměl úspěch.
Mě baví takové ty povídací pohodové články, tak jsem taky něco takového chtěla udělat. Ale chtěla jsem, aby mi holky napsaly něco, o čem by si povídat chtěly, aby je to bavilo.
A co se týče té inspirace od ostatních, upřímně, já to moc neumím se inspirovat. Když už se inspiruju, tak to nemá takový úspěch, jako u té, která to vymyslela, nebo to udělám skoro stejně a to by mě pak všichni měli za kopírku.
Jinak díky za koment.
Luuuuucka

LuuuuuckaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

kusikVIP(Klacek)

A co kdybys si dala dovolenku a s blogem skončila třeba na nějakou dobu, po té době bys ses vrátila s nápady na články? smajl Téma: Morčata, klacky, Koufland. smajl

kusikTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Luuuuucka(Brasil)

kusik: Ono to není jednoduché, já totiž píšu ráda, a já bych se potom dost nudila, kdybych nepsala.
Ä já mám témat celkem dost, jen od vás potřebuju malinkou pomoc

LuuuuuckaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Belania333(Píšeme povídky a příběhy)

Mě by zajímalo, jaký máš názor na skupinu BTS a k-pop celkově. Já to totiž hrozně miluju, ale spoustě lidem se to nelíbí. xD Taky třeba, zda sleduješ k-dramy, konkrétně třeba Lie to Me. Snad nevadí, že jsem napsala dvě. smajl

Belania333To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.