Luuuuucka Online

Příběh-Emily-Sportovní gymnastka(2. díl)

Ahoj

Vítejte u dalšího článku a jako vždy v neděli tu je příběh.


Je pondělí a já jdu do školy. Cestou myslím na odpoledne. Vždyť budu mít první trénink gymnastiky. už se nemůžu dočkat!!!

Dnes máme ve škole pět hodin. Češtinu, Matematiku, Vlastivědu, Přírodovědu a Češtinu.

Vyučování končí 12:45 a já jdu na oběd. Mám rizoto, to mám moc ráda. Ve 13:30 končím s obědem. Přemýšlím co teď budu dělat. Trénink mi začíná až v 16:00 a doma mám být v 15:30. Rozhodla jsem se že zavolám kamarádkám, jestli nepůjdem do cukrárny. Řekly že ano takže zrovna jdu na místo srazu. Když jsme se sešly, vyrazili jsme do cukrárny. Koupila jsem si dva kopečky zmrzky. Jahodovou a čokoládovou. Najednou jsem se koukla na hodinky a lekla jsem se. Je 15:15! Za půl hodiny mám být doma a je to kus cesty. Rychle jsem se rozloučila s kámoškama a rozběhla jsem se domů. Domů jsem dorazila akorát a máma už na mně čekala. Oblékla jsem si cvičební úbor, učesala se, sbalila si jídlo a pití a šla jsem. Za pár minut jsem dorazila na místo tréninku. Paní trenérka už na mně čekala. Řekla že si dáme rozcvičku. Pustila hudbu od Taylor Swift. Rozcvička byla jednoduchá. Protažení hlavy, rukou a nohou děláme ve škole v tělocviku. Řekla mi že dnes se naučíme správně dělat hvězdu. Hvězdu sice umím, ale bojím se natáhnout nohy. Půl tréninku pryč a já pořád hvězdu neumím. Nejdřív se mi povedlo natáhnout jen jednu nohu. Trenérka mi řekla že se musím soustředit. Udělala jsem to a šlo to mnohem lépe. Trénovali jsme hvězdu celou hodinu a nakonec jsem se ji naučila. Hurá! Teď jdu z tréninku domů, unavená a zničená. A takhle to bude chodit každý den a navíc budu mít ještě jednu hodinu ve škole. Ježiš! Ale pokud chci umět gymnastiku, musím to vydržet.

                                                                              Konec



Doufám že se vám to líbilo.



P.S. Do komentářů mi kdokoliv můžete napsat o rozhovor a já ho s vámi udělám;-)





Vaše LUUUUUCKA

Komentáře

Luuuuucka(Brasil)

konemy: noo... mohla jsem to celé napsat v angličtině, to je fakt, ale víš jak by musel pracovat pořekladač? u mně i u čtenářůsmajl

LuuuuuckaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.