Luuuuucka Online

TOP 5 - Nejhezčích fotbalistů (podle mě)|Luuuuucka

Ahoj

Jestli máte rády fotbal, tak určitě víte, že se právě hraje v Rusku mistrovství světa. Já, jakožto velká milovnice fotbalu a fanynka Brazílie zápasy samozřejmě poctivě sleduju nebo minimálně hlídám všechny výsledky. A v tomto duchu mě napadl i článek. Zamyslela jsem se a v hlavě si sestavila seznam pěti známých fotbalistů, kteří jsou celkem hezcí. Z toho potom vznikl tento článek Nejhezčích fotbalistů. Ke každému jsem napsala i nějaké drobné info o věku, národnosti a týmu za který hraje. Informace jsem se snažila napsat srozumitelně, ale sama takže NE, není to okopčený z wiki! Plus jsem ještě na netu našla oficiální hymnu šampionátu

Myslím že není špatná, co myslíte?


5. James Rodríguez

Kolumbijský fotbalista, který tu původně být neměl, ale je tady, takže to nebudeme řešit. Je mu 26 let a aktuálně hraje za národní reprezentaci a německý klub FC Bayern Minchov. Ten se mi teda moc nelíbí, ale potřebovala jsem někoho ucházejícího na pátou příčku.


4. Manuel Neuer

Tento německý brankář, který je označován za nejlepšího brankáře na světě hraje taky za Bayern Mnichov. Je mu 32 a taky hraje samozřejmě za reprezentaci na mistrovství světa. Jako, dřív se mi líbil víc, ale jde to, co vy na to?


3. Gerard Piqué

Španěl, jehož ženou je jedna z nejslavnějších zpěvaček - Kolumbijka Shakira. Má 32 let, hraje za Barcelonu a chápu, proč si ho Shakira vybrala jako svého muže:)


2. Cristiano Ronaldo

Nejlepší fotbalista světa, který hraje za nejlepší tým světa - Real Madrid. Na to, že mu je 33, vypadá poměrně mladě a hezky, nemyslíte? Jinak, můj brácha ho má ze všech fotbalistů nejradši a já ho mám taky ráda.


1. Neymar

Můj nejoblíbenější fotbalista, hlavně proto, že je to Brazilec, ale mám ho prostě ráda a můj největší sen je ho někde potkat, vidět ho hrát, mít podpis. Což vím, že se mi asi nikdy nesplní, ale i tak si to budu vždycky přát. Zrovna minulou neděli hráli na MS zápas se Švýcarskem, tam se mu teda moc nedařilo, ale měl pěkný vlasy (viz fotku). Teďka teda hraje za Pařížský tým Paris Saint Germain a je mu 26. 



Tak co? Který z těchto pěti borců se vám líbí nejvíc a kterého fotbalistu obecně byste na první příčku posadily vy? To by mě zajímalo. Napište mi i, jestli sledujete fotbal a mistrovství a případně komu fandíte. Mějte se pěkně a zatím pá!!


Vaše Luuuuucka

Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

Já footbal naprosto nesnáším, přijde mi o ničem, pár tajtrdlíků na trávě (něco jako hokej), ale popravdě i já znám hezčí, ale proti gustu. smajl

Naty a KájaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Luuuuucka(Brasil)

Butterfly340: Mě se naopak TEN pátej moc nelbísmajl
A jinak, většina holek kolem mě se o fotbal nezajímá je je jim fuk, jen já jsem blázen smajl

LuuuuuckaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.