Luuuuucka Online

Silvestr a Nový rok jsou tady!|Luuuuucka

Ahoj

Vítám vás u posledního článku za rok 2017.

Je to neskutečný, že ten rok je zase u konce. Že to tak rychle utíká.

Každopádně je to tak a na tom už nic nezměníme. Těšíte se na Nový rok?

Já ano. Sice byl rok 2017 báječný, ale je spousta věcí, které ještě chci udělat a rok 2017 mi na to bohužel nestačil. Ale tohle všechno jsem si uvědomila až po přečtení tohoto článku.

Motivoval mně k tomu, abych se v roce 2018 snažila dosáhnout toho, čeho dosáhnout chci.

Takže já to tady zmíním taky - napište si svoje letošní předsevzetí a PLŇTE JE! Uvidíte, že na konci roku 2018 budete šťastné z toho, co všechno jste udělaly a že jste se do toho vůbec vrhly.

Moje letošní předsevzetí bude mimo jiné i učit se. Já jsem sice z těch lidí, co jim to jde veš kole jakžtakž dobře a do teď jsem to zvládala bez dlouhých hodin strávených nad učebnicemi, ale štvou mně připomínky lidí ve třídě, když třeba řeknu, že se o přestávce nechci bavit a potřebuju se učit na test. A někdo mi na to vždycky odpoví, že jak to, že se jdu učit, když se neučím a nepotřebuju to. Takže to chci letos (v roce 2018) změnit a vyhnout se těmto komentářům.

Najděte si taky svoje důvody k tomu, plnit to co si zadáte. A uvidíte, že se to vyplatí. Já si zkoušela předsevzetí dávat i v půlce roku, ale vždycky jsem to zabalila asi po dvou dnech. Ale tentokrát ne. Vždyť je přece Nový rok, to znamená že to všechno můžeme začít hezky znovu, a pokud jsme do teď žily nějakým způsobem špatně, můžeme začít znovu celý život a nechat si jenom ty pěkné vzpomínky, ty škaredé vymazat.

Takže já vám přeju všechno nejlepší do nového roku, hlavně štěstí, rptože to je v životě nejdůležitější. Bez štěstí přece nic nedokážeme. A hlavně se moc dnes večer nepřejezte, ať vám není špatně:)



(na obrázku je PF naší rodiny a to zvířátko je liška, protože ty mušličky nám barevně prostě připomínaly lišku:)



Vaše LUUUUUCKA


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.