Luuuuucka Online

Moje sbírka Balzámů na rty|Luuuuucka

Ahoj

Moc se omlouvám, že ve středu ani včera nevyšly články, neměla jsem čas. Dneska by měly tím pádem vyjít dva tak snad vyjdou. No nicméně, dnešní článek se týká mých balzámů na rty. Kdysi jsem psala článek, který se jmenoval Labello, Labello a ještě jednou LABELLO nebo nějak tak, prostě kravina. Psala jsem tam o svých balzámech na rty. Od té doby se má sbírka dost rozrostla, takže dnes vám o všech mých balzámech povím a dám sem fotky. Nebudou to moje fotky, ty se vám stejně nezobrazují, takže fotky budou z internetu, snad nevadí.

Začneme balzámy od značky Labello. Ty mám v současné době čtyři, takže si je jdeme představit.

Labello Cherry Shine

Prvním Labello balzámem je Cherry Shine, který jsem si přála myslím k narozkám, protože ho měla kámoška a strašně se mi líbilo. Je celkem tmavé, ale nebarví tolik, takže to není nic strašného. Rtům dodá krásný lesk a barvu, takže nebudete vypadat jako zombík s mrtvolnými rty. K tomu krásně voní, asi jako třešně. Kvalita je prostě labello, nehydratuje tolik, jako třeba balzámy v kalíšcích, ale je fajn.

foto z webu Clinia.cz


Labello Peach Shine

Tento balzám s názvem Peach Shine je přesně takový, jako říká název. Barva balzámu ať už v tyčince nebo na rtech je krásná, jemně oranžová broskvová a vůně je taky krásná, letní. Co se týče lesku, je na tom podobně jako předchozí labello, prostě vám rty zkrášlí ve dny, kdy nechcete rtěnku, nebo když rtěnky prostě nenosíte, ale chcete nějakou barvičku. Tento balzám je velmi příjemný na rtech, takže za mě super.

foto z webu normain.cz


Labello Pearly Shine

Poslední balzám na rty značky labello je labello Pearly Shine. Mám ho dvakrát, protože jsem ho prostě dostala dvakrát, což nevadí, protože je taky super. Tohle labello není tolik lesklé,  má v sobě spíš perleť. Voní krásně, tak jakoby jemně a sladce, má jemnou růžovou, perleťovou barvu. Není tolik vodové jako předchozí dvě Labella, je spíš hutnější a sušší, ale rty nevysušuje, to ne. Co víc dodat, mám ho už po třetí, takže dobrý.

foto z webu labello.com


DM Prinzessin Sternenzauber Mandarinka a Vanilka

Tento princeznovský balzám na rty z DM drogerie je fajn. Na rtech je průhledný. Lehce se leskne, ne nějak extrémně. Úžasně voní po vanilce a mandarinkách a úplně stejně i lehce chutná. Hydratuje dost, ale další balzámy, které vám ukážu jsou asi trochu lepší. Znovu si ho už asi nekoupím, ale pro menší princezničky dobrý.

foto z webu dm.de


Pojišťovna 211 Balzám na rty

Tento balzám jsem vyhrála někde na závodech. Nepodařilo se mi najít fotku, ale má modrý obal a je na něm napsáno 211. Je průhledný, nemá žádnou vůni ani barvu ani lesk. Je hodně hutný, bude dobrý třeba na hory. Koupit se asi nikde nedá, takže to co teď je asi trochu na nic, ale to je fuk. Prostě balzám, který dostanete zdarma, taková je asi ta kvalita, no.


Coca-Cola Lip Smackers

To snad známe všichni. Balzámy s příchutí coca coly, fanty a spritu. Já je dostala k narozkám a jsem za to ráda. Byla jsem k nim hodně skeptická, myslela jsem si, že to bude snad vysušovat rty a bude to úplnej shit. Ale opak je pravdou. Tyto balzámky pěkně hydratují. Měla jsem jich šest, jeden jsem dala bráchovi, takžen teď mám klasickou Colu, Colu s příchutí vanilky, Fantu original, Fantu jahoda a Sprite. Nemají barvu ani lesk, ale božsky voní a chutnají.

foto z webu lelong.com.my


Oriflame Zázračný kelímek

Tato věc od značky Oriflame je super. Původně je to balzám na rty v kalíšku, ale dá se použít na všechno. Na rty, škrábance, jizvy, pupínky, puchýře nebo suchá místa třeba na rukách. Já mám dva. Jeden s vůní třešní a druhý borůvkový. Jsou průhledný a mám je fakt ráda. Vůní existuje fakt milion: kokos, kakao, vanilka, třešeň, borůvka, mandle, bez vůně, moruškový, medový, růžový, brusinkový, skořicový a černorybízový, ale vyrábí pořád nové a nové vůně. Jsou fakt bezva. foto z webu zena-in.cz

foto z webu mimibazar.cz


Topvet balzám na rty

Předposledním balzámem na rty je balzám od značky Topvet, který jsem dostala na vánoce od kámošky. Balzámy od téhle značky jsou v kelímcích a jsou fakt veliké. Je hodně tuhý, průhledný a nemá žádnou chuť. Já mám příchuť třešeň a arganový olej a voní fakt úžasně. Je moc příjemný a rozhodně doporučuju.

foto z webu blueberrypink.cz


Superdrug Tropical

Tento stoletý balzám na rty z anglie je super. Máma ho přivezla z anglie už před x lety, ale pořád není zkažený, krásně voní a hydratuje. Moje příchuť Groovy Grape má fialovou barvu,a le na rtech je průhledný. Mám ho fakt strašně ráda a používám ho každý večer před spaním.

Nepodařilo se mi najít fotku.


Oriflame Colour Adapt Lip Balm

Málem bych zapomněla na svůj velmi oblíbený balzám od oriflame. Tento balzám je průhledný, ale na rtech nebo kůži se asi podle teploty těla zbarví na krásnou růžovou barvu. Když nemám ráno čas, ale mám vybledlé rty, tento balzám to zachrání. Voní zvláštně, ale pěkně, nevím jak to popsat, ale je to celkem silná parfemace. 

foto z webu ebay.com



To je pro tento článek všechno, doufám že se vám líbil. Do komentů napiště, klik balzámů máte vy, já jich mám asi 16.

Zatím pá!




Vaše Luuuuucka






Komentáře

veriska(Správňácký koňáci;))

Mám 13 balzámů, ale se sbírkou rozhodně nekončím!smajl Inspirovala jsi mě s Peach shine, děkuji! Chci oživit svůj blog, děkuji za nápad na článek!smajl Samozřejmě napíšu, že je to inspirované od tebe!smajl

veriskaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.