Luuuuucka Online

Moje Morčátka Rexi a Křupy #12|Luuuuucka

Ahoj Morčíci

Ach jo, zase vás zklamu. Vzpomínáte, jak jsem před dvěma týdny psala díl, ve kterém jsem popisovala zvuky našich morčat? Tak minulý týden jsem vám slíbila pokračování. Ale protože zítra (v neděli, tento článek předepisuji, takže jen pro pochopení...) odjíždím se školou na lyžák, musím si nějaké články předepsat a protože mi toho zbývá ještě spousta napsat, rozhodla jsem se, že to nechám na jindy. Takže vítejte u dalšího dílu novinek od nás.


Moje Morčátka Rexi a Křupy #12 - Nová podestýlka

Nedávno nám taťka přinesl pytel hoblin, takže když jsme dopotřebovali peletky, přišel jejich čas. Jsou to takové ty tenké, hrubší hobliny, ne piliny. Takže jsem holkám vyklidila klec a naspala je tam. Byl z toho teda strašný bordel, ale stálo to za to, protože morčíci to po sobě "házejí" jak blázni. To abych zametala dvacetkrát denně. Taky jsme museli oddělat ty houpačky, protože inteligentní stvoření jménem Rexi do toho načůralo a pak se do toho posadilo. *tlesk tlesk* Takže je teďka pereme a doufám, že přes noc uschnou. Blbečci!


To je pro dnešní kratší díl vše, doufám, že se líbil, mějte se krásně, užijte si týden a čauky písky (jsme přece morčíci, ne?)!




Vaše Luuuuucka




Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.