Luuuuucka Online

Moje Morčátka Rexi a Křupy #16|Luuuuucka

Ahoj

Další část série Moje Morčátka Rexi a Křupy a je tady a konečně je tu druhá část dílu Řeč našich holek, kde jsem popisovala, jaké zvuky jsem zaznamenala u Rexi a Křupy a taky tam byla část, z pohledu morčat. Dneska teda bude druhá část a to, jaké pohyby (nevím jak to nazvat) nebo řeč těla nebo něco takového, jsem u holek viděla. Druhá půlka bude zase z pohledu morčic. Nakoukala jsem to na videu, tak jdeme na to!

Moje Morčátka Rexi a Křupy #16 - Řeč těla našich holek

Panáčkování - Od začátku vlastnění mých dvou miláčků jsem je chtěla naučit panáčka. Prostě na povel, aby si stouply na zadní, klasika. Jenomže ti dva hlupáčci by nikdy nepochopili, že mají na jedno slovo něco udělat. Když jim ale dám nad čumáček jídlo, udělají panáčka rády a potom dostanou mňaminky.

Čištění - To dělají snad všechna zvířata, že se čistí a drbou. Slyšela jsem, že když se morčata čistí, tak je to známka toho, že jsou zdravá a spokojená. Takže snad jsou:)

Popcorning - Někde na YTubu jsem slyšela, že se tomu tak říká. Je to takové to, když třeba morčíky venčíte tak oni tak jakoby nekontrolovatelně poskakují, vypadá to, jakoby měly nějaký šok, ale nemají. Znamená to , že jsou šťastná, veselá, mají dobrou náladu, jsou zdravá a spokojená. Takže se nebojte, když vaše morčata budou trochu "bláznit".

Další věci už tady nemám konkrétně, ale třeba když morčata venčíme, tak sedí v domku a pak najednou vyběhnou, začnou běhat kolem dokola domečku a jsou jak střelený, trvá to asi 3 minuty a pak jsou zase v klidu.... Nebo třeba když máme tzv. mazlící chvilku, tak mi Rexinka leze málem až na hlavu, olizuje mi nos a rty a je to prostě strašněj miláček.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Z POHLEDU MORČAT:

Panáčkování - Ježíš, já mám ale hlad. Panička nás vyhnala ven z klece, hladí nás, říká pořád dokola to samý slovo a nad čumáčky nám drží kus mrkve. Hmm... Tak se zkusíme trošku natáhnout, stoupnout na zadní nožky a... Super, panička už nám dala mrkvičku, mmm!

Čištění - Ajaj, mám špinavý čumáček od řepy, musím si ho vyčistit. A panička na mě kouká jak na blbečka... Au. A teď mě svědí bříško, musím se podrbat. Noo... Už je to dobrý:)

Popcorning - Ooo, ta panička je ale hodná, krásně nás drbe, hladí a krmí nás. Já mám takvou radost, musím si poskočit, abych jí to dala vědět. 

Další věci - Dneska nás panička nevyvenčila, ani včera, teď nás jen chová, mám moc energie, tak jí lezu až na hlavu, protože se mi prostě chce. A když už tam jsem, tak jí olíznu čumáček.


To je pro dnešní díl vše, doufám že se vám líbil. Napište mi, co je u vás nového a jak se mají vaši mazlíčci.

Pápá:)



Vaše Luuuuucka

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.