Luuuuucka Online

Prázdninový rozhovor s cupcakesAmuffiny|Luuuuucka

Ahoj

Vítám vás u prvního rozhovoru z prázdninové rozhovorové série. Do síně slávy jsem před asi třemi týdny psala, aby jste se mi hlásily a prvních devět jsem vzala. První rozhovor je teda s uživatelkou cupcakes a muffiny. Omlouvám se, že její přezdívka v nadpisu je špatně napsaná, ale nevešel se mi název, tak jsem to musela maličko pozměnit. Téma je teda PRÁZDNINY, protože jsou už za rohem a zajímalo mě, jak to mají uživatelky hpd.cz s prázdninami. Já už to nebudu dál okecávat a pojďme se podívat na otázky a odpovědi!

Nezapomeňte si ke článku pustit super písničku Holidays, kterou jsem k němu našla.


Luuuuucka: Co nejčastěji děláš o letních prázdninách?

cupcakes a muffiny: Chodím k babičce, jezdím na příměstský sportovní tábor (letos s výjimkou nepojedu), scházím se s kamarády a těším se na letní tábor, často jezdíme na výlety.


Luuuuucka: Kolikrát jsi byla na táboře?

cupcakes a muffiny: Když nepočítám ten příměstský, tak na skautském jsem byla pouze dvakrát, ale připadá mi, jako kdybych tam byla milionkrát.


Luuuuucka: Tvoje vysněné město a stát na dovolenou?

cupcakes a muffiny: Zajímám se o zeměpis, takže míst kam bych chtěla jet je opravdu hodně. Velmi mě láká Brazílie a vlastně celá Amerika. Moc ráda bych tyto prázdniny někam jela, ale vím, že kvůli brzkému narození sestry se mi toto přání nesplní.:(


Luuuuucka: Máš nějaké kamarády, které vídáš pravidelně jen na táborech o prázdninách?

cupcakes a muffiny: Na příměstském táboře byla velká spousta dětí, ale většina byla hodně namachrovaná a člověk se s nimi nechtěl bavit a přijít s nimi do styku, to je i důvod, proč už tam nechci tyhle prázdniny být, ale i tak se tam s pár lidmi dalo bavit.


Luuuuucka: Čeká tě o prázdninách něco, na co se strašně moc těšíš?

cupcakes a muffiny: Určitě skautský tábor (i když se trošku bojím, že se nevyspím). Dále by taky měl být porod mamky, ale bůh ví jak to všechno bude.


Luuuuucka: Máš radši školu nebo prázdniny?

cupcakes a muffiny: Těžká otázka, bojím se, že se celé prázdniny budu nudit a ve škole mám spousty kamarádů....asi škola ale nevím.


Luuuuucka: Nakupuješ školní potřeby o prázdninách dopředu nebo na poslední chvíli?

cupcakes a muffiny: Určitě předem. Letos jdu do jiné, od dost vetší školy, tak úplně nevím co mám a co nemám koupit, ale snad to nějak dopadne...


Luuuuucka: Letěla jsi někdy letadlem? Kam?

cupcakes a muffiny: Je toho spousty: Tunisko, Egypt, Kypr, Portugalsko a dál už si nevzpomínám. Také jsem hodně jezdila autobusem. Až vyrostu, chci se stát letuškou nebo průvodcem cestovní kanceláře.


Luuuuucka: Když jedeš na dovolenou, kdo se ti postará o mazlíčky, pokud máš?

cupcakes a muffiny: O mou želvu se stará babička bydlící krátce od nás.


Luuuuucka: Máš o prázdninách doma jiný režim, ať už v chození spát nebo tak celkově?

cupcakes a muffiny: Chodím spát hodně pozdě, ale mám to různě. Největší problém mám se vstáváním, vzbudím se třeba v sedm a mám pocit, jako kdyby bylo deset hodin ráno.


To je pro tento rozhovor všechno. Jak jste si mohly všimnout, zvolila jsem jiný systém než dřív, kdy jsem nejdřív napsala všechny otázky a pak odpovědi. Teďka to mám takhle, fakt jako rozhovor, tak snad je to tak lepší. No nic, to už je ale fakt konec, napište mi, co máte v plánu na prázdniny vy a jestli se těšíte.



Vaše Luuuuucka


Komentáře

Simka 333VIP(YOUTUBE A YOUTUBEŘI)

Já jsem též jezdila na jeden skautský tábor, ovšem už od začátku jsem nezapadala. Se mnou se bavily jen docela malé holky a navíc opravdu málokdy. Tudíž jsem tam byla sama, poslední rok co jsem tam byla jsem byla furt zalezlá ve stanu a kreslila si. Když už jsem vylezla, tak jen na táborovou hru nebo jsem si šla vyřezávat, což mi vedoucí zakázali. Ale stejně jsem si vyřezávala xddd

Simka 333To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.