Luuuuucka Online

Lulíkovo blábolení #5|Luuuuucka

Ahoj Morčíci

Tento článek měl vyjít až za týden a dnes měl být nějaký jiný. Do tam toho jiného se mi ale moc nechtělo, takže ten bude za týden a dnes bude další díl Lulíkova blábolení. Vím, tato série není moc oblíbená, ale mně baví psát, takže proto je zas tady.


Oblíbená písnička za poslední dobu

Za poslední dobu jsem si oblíbila písničku You Belong With Me od Taylor Swift. Pokud už se někde objevila tak sorry, ale já si ji fakt zpívám nonstop ve škole, takže ji sem musím dát.

Vděčíte jí za tento článek, právě mi hraje.


Oblíbená knížka

Tak, od posledního dílu Lulíkova blábolení jsem přečetla asi 4 nebo 5 knih a z toho jasně vede nejnovější vydaný díl Deníku Mimoňky, jedenáctý díl s názvem Příběhy nesnášený spolužačky. Recenzi najdete zde. Fakt super kniha, ostatně jako ostatní díly:)


Diy - Goal List For...

Jojo, Pinterest a Diy, tam bych mohla sedět hodiny a hodiny. A navíc si hodně potrpím na to, mít všechno hezky uspořádané na stole, ale o tom zase jindy. Našla jsem si na pinterestu takový nápad na takzvaný Goal List, nebo také To Do list, což je vlastně seznam věcí které chcete udělat. Samozřejmě jsem to hned musela mít, že jo. Dám vám sem obrázek, který teda není můj, protože moje fotky nejdou zobrazit, ale to moje vypadá plus minus úplně stejně.

Co budete potřebovat?

Čistý papír

Tužku

Pastelky nebo fixy

Lepíky (ty lepící papírky)

Nějaké věci na dozdobení (já použila washi pásku a samolepky)


Postup:

Nejlépe podle pravítka si nahoru na papír načrtnete rámeček, do kterého napíšete PĚKNÝM písmem Goal list for... a vedle toho nalepíte kupičku lepíků. Tam pak napíšete, na kdy je ten to do list.

Potom to můžete různě dozdobit, já to udělala stejně jako na obrázku.

Po tím narýsujete šest okýnek, do kterých nalepíte lepíky. Tam pak budete psát ty úkoly. Opět můžete spodní část dozdobit. Já rohy omotala vzorovanou izolepou a zbylé místo vyzdobila samolepkami. Ideální je, přichytit to pomocí nějaké sponky, ale já nemám kam to přichytit, takže jsem to izolepou nalepila na parapet. A je to. Splněný úkol prostě strhnete a  vyhodíte. Jenom si kupte čtveraté lepíky, ne jako já, že požadovaný tvar vystřihujete z jinak tvarovaných papírků.

Podle mně super!


Moje "depka písničky"

Občas mám den, často o víkendu, kdy se mi stýská po klucích, po holkách, prostě je mi strašně. Prohlížím si různé fotky ze škol v přírodě a různých akcí, které ve mně vyvolávají nádherné vzpomínky. Často při tom poslouchám stále ten stejný playlist písniček. Třeba teď jsem u nich veselá a ráda bych si zatančila. Ale v těch chvílích, kdy mi NĚKDO chybí ve mně ty písničky vyvolávají úplné depky. Nevím proč, ale prostě brečím a nejde to zastavit a když na té fotce vidím třeba někoho, koho mám třeba ráda, tak je to strašný pocit. Jednou, když jsem se fakt málem zhroutila jsem na to chtěla i napsat takový jeden emoční článek, ale nakonec jsem ho smazala, neměla jsem koule ho publikovat. Nejhorší pocit mám vždycky při písničce Flashlight od Jessie J, ve které se zpívá věta "I can't stop my heart, when you shining in my eyes" pro ty co neumí anglicky "nemůžu zastavit své srdce, když mi záříš v očích" a to prostě občas nedávám. Jo, vím že někoho tyto moje starosti nezajímaj, ale tak když vás to nezajímá, tak to nečtěte a běžte na jiný blog, jo?


Lyžák

Myslím, že zrovna předminulý díl série Moje Morčátka Rexi a Křupy to byl, když jsem psala, že jsem se vrátila z lyžáku. Tak bych vám k tomu mohla něco napsat. Nevím, jestli jsem už někdy říkala, kam chodím do školy, každopádně jestli jo, víte to, jestli ne, znovu to říkat nebudu. Letos jsme byli se školou na lyžařském kurzu v Beskydech v hotelu, kam se jezdí každý rok. Je to tam super, výborně vaří, prostě boží. Cesta tam trvá dvě a půl hodiny, pak táhneme kufry do kopce k hotelu a lyže do kopce na svah, ale jinak žádná extra makačka, protože je tam jedna sjezdovka, která má tak necelej půl kilometr a je skoro placatá (teda pro mně, když jezdím každý rok do alp, někdo jiný to může mít jinak). Poslední den je vždycky diskotéka, která je naprosto super a teď když na to vzpomínám, už se mi chce zas brečet:) Vždycky se tam vyřádím, "opiju" spritem nebo colou a je to zkrátka super, hlavně když jsou tam mí nejbližší kamarádi a kamarádky.  Loni, když jsem tam byla poprvé a nevěděla jsem, co čekat, nějaké extra přípravy na diskotéku jsem nepořádala, letos ale jo. Asi půl hodiny jsem vybírala oblečení, nakonec jsem vzala tenký taneční delší top a volné kraťasy, protože, i když jsou to hory, na diskošce se horko. No a když mám tak ráda tu kosmetiku a na diskotéce je ta tma, tak jsem si udělala radost a vzala jsem nějaké to líčení. Hlavní roli hrála řasenka a třpytivá crazy rtěnka. KLdyž zvládnu v dubnu přijímačky a dostanu se na novou školu, bude mi ta naše strašně chybět. Ano, jsou tu i nějací blbci, to jo, ale na druhou stranu jsou tu i mí nejlepší kamarádi a kámošky. A tento týden jsem se fakt celkem dost skamarádila s několika kluky z vedlejší třídy, kteří jsou super, a když najednou o všechna stará i nová přátelství přijdu... Ale nepředbíhejme, třeba se na novou školu nedostanu, že jo. Každopádně pokud váháte, jestli se školou jet na lyžák nebo ne, určitě jeďte, je to boží zážitek, nehledě na to, jak moc umíte nebo neumíte lyžovat.


Uff... Je to za mnou. Tento článek píšu fakt dlouho, dala jsem si záležet, oproti minulému článku. Doufám, že jsem vám zpříjemnila dlouhou chvíli, můžete pluskovat, komentovat, nebo psát konstruktivní kritiku, ráda se poučím. Díky za přečtení:)





Vaše Luuuuucka


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.