Love Your Life

Top aplikace #4

Bonjour!

Tákže dneska jsem tady už podruhé xD Série článků o top aplikacích se vám moc líbí, tak jsem se rozhodla v tom pokračovat! Let's Play! xD

1. Maze Maker 3D
V téhle hře můžete vytvářet bludiště, máte tam možnost náhodného výběru a tak :D Nu, více si přečtěte dále:
- Choose User Created Maze
Tady máte všechny bludiště, které vytvořili jiní hráči. Máte tam: všechny bludiště, nezařazené bludiště, a potom takové s jednou hvězdou, s dvěma a tak. A pak tam máte všechny bludiště, které jste vytvořili vy.
- Random User Created Maze
Tohle je ten náhodný výběr. Dáte si jaký mód chcete a už hrajete bludiště, které vám náhodně vybral telefon nebo tablet.
- Create Maze
Tady si můžete vytvořit své vlastní bludiště. Musíte dát svému bludišti nějaký název, jméno vás jako autora a musíte vybrat jak velké bludiště chcete. No a potom můžete vybrat i materiál, z čeho má být bludiště (zem a zdi).
- Challenges
Tady jsou 3 různé bludiště. Survival - tady musíte přežít, co nejdéle to půjde. Reflex - tady chodíte po nějaké blbé... co to vlastně je? Něco jako stezka a nesmíte spadnout. Pro mně je to dost blbé xD No a poslední je Snowball - jsou 3 obtížnosti. Čím těžší si vyberete, tím je dráha delší a rychlost vyšší.
- Achievements
Tady se dozvíte, kolik bludišť jste už prošli a taky jakou vzdálenost.
No a potom jsou tam už jen Nastavení xD




Omlouvám se, víc obrázků jsem nenašla :( A video taky ne...

2. Ghost In Photo
V téhle aplikaci můžete upravovat fotky a obrázky tak, že tam umístěte ducha. Toho pak můžete zvětšit, zmenšit, otočit ho jak chcete a taky můžete nastavit průhlednost.

Hele, zase žádné obrázky ani videa?! To snad ne!

3. Vampire Camera
Další upravovací aplikace. Tady můžete fotky upravit tak, že člověk bude vypadat jako upír. Můžete vybrat oči, celou tvář, masku nebo tesáky. Ale aby to vypadalo věrohodně, na to je třeba dost práce. Nu, tady máte výsledek.

Tohle je taky logo aplikace, takže jestli si ji chcete stáhnout, jen do toho! xD
Sakra, zase nic?! Co je tohle za den? *Povzdechne si.*


4. Live Camera Viewer
Tahle aplikace je moc zajímavá. Tady totiž můžete sledovat, co se děje ve světě! Aplikace je připojena na různé bezpečnostní kamery. Tak například můžete sledovat, co se děje na náměstí Paříže, nebo na pobřeží Portorika.


5. Change Your Voice (Voice Changer)
Tohle je moc zábavná aplikace. Můžete tady změnit hlas čehokoliv a kohokoliv. Já to zkoušela na písničkách - pustila jsem si písničku, zapnula v téhle aplikaci mikrofon a potom zkoušela různé změny hlasu. Já jsem se smála jak blázen xD

Zase jsem nenašla žádný obrázek ani video přesně k téhle aplikaci... Já... já se omlouvám... xD


Takže zase další díl top aplikací :D Doufám, že se vám článek líbil a díky za každý like a komentář!

Au revoir
Sia Knight

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.