My Dolphin Show 3
Hra - My Dolphin Show 3
Video se načítá
Epic Coaster
Hra - Epic Coaster
Video se načítá
Shopaholic Hawai
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
Match Match Baby
Hra - Match Match Baby
Video se načítá
Haunted the Trapped House
Hra - Haunted the Trapped House
Video se načítá
Elsa Frozen Real Makeover
Hra - Elsa Frozen Real Makeover
Video se načítá
 

Love Your Life

Top aplikace #3 + BONUS

Bonjour!

Jelikož série článků Top aplikace je moc úspěšná, tak jsem se rozhodla, že vydám i třetí článek z téhle série. A taky, jak by to bylo, nedodržet slib? Takže vám představím dalších 5 her a aplikací, které si rozhodně musíte stáhnout! Let's Play! :D

Slendrina: The Cellar
Klasickou hru s názvem Slenderman zná určitě každý. A Slendrinu možná taky. Tuhle hru mi představil jeden můj spolužák a kámoš ze školy. Vaším úkolem je najít všech 7 (nebo 8, už si nejsem jistá, dlouho jsem to nehrála :D) knížek a pak musíte najít východ, tedy EXIT. Nejvíc se mi líbil ten moment, kdy jsem vešla do místnosti, světlo zhaslo a pak ta potvora vystrčila hlavu odněkud zdola xD A taky jsem jednou šla po chodbě, a odrazu Slendrina proletěla z jedné strany na druhou xD (ten moment bude ve videu asi ve 4:40) A mám pro vás takový tip: NIKDY SE NEOTÁČEJTE!!! Ale jestli jste se dostali do slepé uličky, otočte se ke zdi a pomalu popři ní přejdete kolem ní (snad to ve videu bude xD)


Tomb Runner
Tuhle hru jsem poznala jen nedávno, ale docela jsem si jí oblíbila. Tuhle hru (skvělou na procvičení postřehu) má taky i sestřenice. Jde tam o to, že vaše postava vlastně pořád jenom utíká a vy ji musíte ovládat. Je to vlastně něco jako hra Subway Surfers, kterou jsem vám představila v prvním díle Top aplikací.


Dumb Ways To Die
Má sestřenice, která tuhle hru taky měla, řekla, že prý je to hororová hra. Jenže to vůbec není pravda. Jen jsou tam takové blbé věci jako například krev nebo... ehm... *snaží se to říct tak, abyste mě po vydaní článku nezabíjeli xD)... zvratky O-O. Ale nebojte, není to tak realistické, jak si možná myslíte :D Jen to vyzkoušejte, je to sranda :D Ale tahle hra vyžaduje maximální soustředění a rychlou reakci. K téhle hře je taky i hudební video:


SpeedX 3D
Asi vám přesně nedokážu popsat, jak tahle hra funguje :D Základem je to, že se musíte vyhýbat kostkám, které se můžou zjevit kdykoliv a kdekoliv. A levely jsou pokaždé těžší a těžší.


Racing Fever
Tohle je docela dobrá 3D hra s auty. Na výběr máte jedno auto a s ním jezdíte po silnici, kterou si taky můžete zvolit. Jízdou vyděláváte peníze, za které si můžete koupit nové auta nebo odemknout novou silnici. Taky získáváte denní bonus - lístky, kterými roztáčíte ruletu a ta vám ukáže, co jste vyhráli. Něco jako tady ,,Koleso štěstí". No a samozřejmě při jízdě nemůžete havarovat.


A na závěr ten bonus, na který už určitě všichni čekáte:
Co (ne)dělat při hororových hrách
1. Nikdy se neotáčej!
Jestli se otočíte, je vysoká pravděpodobnost, že vás něco vystraší. A nemusí to dopadnout vždycky dobře.
2. Vždy volte pravou stranu!
Platí všeobecné pravidlo (no, pravidlo... xD), že když zvolíte pravou stranu, strašidlo vás nemůže dostat. Tedy aspoň se to tak říká. Myslím, že na tom je něco pravdy, i když jsem to zatím moc nezkoušela...
3. Nikdy nesmíte zůstat dlouho na jednom místě!
Rozmýšlíš, co udělat? Tak mysli rychle. Strašidla v horror games (hororových hrách) jsou většinou rychlá stvoření a rychle vás dostanou. Což platí dvojnásobně při hře Dungeon Nightmares nebo FNaF.
Myslím, že je to všechno, už další tipy nemám... Ale jestli vy ano, neváhejte napsat do komentářů!



Takže tohle byl můj slíbený třetí článek téhle série. Zaujala vás nějaká hra? Pište, lajkujte, dělejte co chcete xD No a já už pro dnešek končím :3 Snad se článek líbil :*

Au revoir
Sia

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

No, došla pluska.
Ja si pamätám, ako sme s kamošom hrali FNaF4, boli sme v mojom drevenom domčeku, čo mi postavil ocko. Dlho sme hľadeli na skriňu, začalo blikať svetlo, tak som sa radšej odvrátila. Ale, samozrejme, hlasitosť na plné pecky! Čo sa nestane?! Foxy zavrešťal, a ja som s kamošom vyletela z domčeka ako strela, pričom sa mi slamený klobúk, čo som mala na hlave odbil od zárubni vchodu a spadol na zem(neskôr som to skúšala, opäť skončil na tom istom miestesmajl) A utekali sme cez celú záhradu v domnení, že ide za nami Foxy smajl

Nikdyn ehrajte FNAF4 smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Sia23VIP(Teorie velkého třesku)

Lucy Lupinová: Ja keď som raz hrala FNaF4 so zvukom (a to ani nebol naplno), otvorím dvere, zapálim svetlo, a na mňa tak vyletí Bonnie, že som sa skoro pototo smajl

A raz som už skoro vyhrala, bolo 5AM, ale čo sa nestane?! Najprv do dverí skrine, kde som bola skrytá, vykukla Foxy, ale stihla som zavrieť dvere, potom už len čakám, kým bude 6AM a vyhrám druhú noc (čo je megaťažké), a ONO SA VTEDY OTVORÍ WATTPAD (appka)!!! No mňa skoro porazilo!!!!!! smajlsmajlsmajl

Sia23To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

vokataVěrka(►Mysterious◄)

Kámo.Rozhodně si jdu promazat zbytečnosti a nějaké ty hry si jdu stáhnout.Kdo by napsal ,že tento článek je k ničemu je s prominutím blbec ,protože mě tvůj článek bavil.Chtěla bych se zeptat jestli se třeba zajímáš ó nějaké hry.Myslím tím jestli nějaké hraješ (CS go,Lolko ....).Protože podle mého by jsi si měla založit blog ó hrách.Ja nad ním přemýšlela ,ale mě články ó hrách byli takové nemastné neslané ,ale ty tvé nebo tento je tedy dobrý .Je to jen návrh.

Lil: ,,Ty musíš všude tahat buď jídlo a nebo hry sebou ,že ."
Já:,,Ale ticho buď.To ,že hraješ hry ještě neznamená ,že bych se ó nich nemohla zmínit ,ano uznávám nahrají je ,ale zajímám se ó ně.Dřív jsem otravovala kámoše furt s Cs kem jak je na tom atd.Ale koukám Na Re-play atd takže se o to zajímám."

Lil:,,Ale vždyť ti psal ,že je divné ,že se ó to staráš když nic nehraje s ,je to takové divné ,ale myslím si to jen ze srandy ,ale já když ti to říkám tak to ze srandy neberu."
Já:,,Zales !Chci tady udělat dobrou věc a ty otravuješ!"
Lil:,,Už jsem z ticha ,už se klidim!Klid holka !"
Já:,,To bych ti radila ."


Tak zpátky k tomu co jsem psala před tím .Bylo by fajn třeba vidět a číst takovéto články .Takže dištak máš inspiraci.Jak už psala Lil (myslim,že jsem to psala asi i já) Mé dvě věci ó ,které se zajímám Hry a Vegetariánské jídlo.

vokataVěrkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.