Family Restaurant
Hra - Family Restaurant
Video se načítá
Summer High Heels Design
Hra - Summer High Heels Design
Video se načítá
Rainbow Rocks Twilight Sparkle
Hra - Rainbow Rocks Twilight Sparkle
Video se načítá
Baby Hazel Stomach Care
Hra - Baby Hazel Stomach Care
Video se načítá
School Break Mall Shopping
Hra - School Break Mall Shopping
Video se načítá
 

Love Your Life

TOP 7 zajímavostí o Ledovém království

Bonjour!

Frozen patří mezi mé oblíbené animované filmy a tak jsem se rozhodla, že vám... jak by jsem to... sdělím? xD ...pár (konkrétně 7) zajímavostí o tomhle úspěšném filmu. Enjoy!

7. Rozpočet filmu tvořilo celkem pohádkových 150 milionů dolarů.

6. Ledové království se stalo historicky nejúspěšnějším animovaným filmem! Od premiéry v listopadu 2013 si na konto připsalo celosvětově přes 1,274 miliardy dolarů.

5. Film dobře přijala kritika i široká veřejnost, získal dokonce dva Oscary, a to za nejlepší celovečerní animovaný film a za nejlepší originální píseň (Let It Go). Na Oscarech vystupovala tehdy i interpretka skladby Idina Menzel.

4. Mezi další ocenění, které film vyhrál, patří Zlatý glóbus za nejlepší celovečerní animovaný film, Filmová cena Britské akademie za nejlepší animovaný film, pět cen Annie Award a dvě ceny Critics 'Choice Movie Award.

3. Pro velký úspěch natočili i 7 minutový film o Anniných narozeninách a tajné oslavě, kterou pro ni Elsa s Kristoff přichystali.


2. Chystá se druhé pokračování pohádky. "Tvorbu filmu Frozen Fever a návrat do světa, jehož součástí jsou hrdinové z Ledového království, jsme si opravdu užili. Naši tvůrci přišli s úžasným nápadem na pokračování. Budete o tom slyšet mnohem více. Vezmeme vás zpět do Arendellu," řekl kreativní ředitel společností Disney a Pixar, John Lasseter.

1. Královna Elsa má v našem světě dvojče. Anna Faith Carlson se na ni podobá a díky této podobě již dostala mnoho nabídek nejen z filmového světa.

Krásná podoba! :D Tedy až na ty vlasy xD

Galerie




















A na závěr pár videí:
Originální soundtrack


Verze od Demi Lovato


Francouzská verze


Ospravedlňuji se, že to byl docela krátký článek, ale nu... doufám, že není poslední :D Doufám, že se vám článek líbil a díky za každý like a komentář!

Au revoir
Sia z Arendelle :D

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.