Love_Emma Drobná

Nenávist vůči všem / jak to zvládám 2

Ahoj,ráda vás vítám u další části této zpovědi /?/ V první části jsem psala, že asi napíšu článek jak to celé dopadlo, tak tady to máte :)

Asi 4 měsíce uběhly a skoro žádná změna, co se týče rodiny ( možná to , že táta má s tou courou dítě :( ).Ale přece jen něco málo se změnilo.Třeba to, že jsem se seznámila s jedním klukem, který se stal nakonec i mým princem a jsem za to velice vděčná.On mi dává sílu do dalších dnů,řekla bych i , že jsem celkem happy.Ta paní (sp. pedagog) nakonec zavolala mé matce.Dopadlo to tak , že sestra mi začala nadávat do debilů ap. :D Od té doby to prostě nechci řešit , jelikož mám takový strach , že mě budou ponižovat a jak to vůbec celé dopadne.Ta paní chce , abych ho navštěvovala,prý má o mě strach (sama si to zažila).Ale ted' začala nová éra - sebepožkozování. Pár dnů mívám depresivní myšlení, které je hodně intenzivní.Zrovna včera jsem zažila první své sebepožkozování.Řezala jsem se na levé ruce a na žebrech.

Pocity? ULEVILO SE MI.Ale ta negativní stránka je, že teď to musím skrývat..


Link na první článek : http://www.hryprodivky.cz/blog/love-emma-drobna/nenavist-vuci-vsem-jak-to-zvladam

Máte otázky? Nějaké rady? :( :) Píšte klidně do komentářů či do zpráv. A jak jsem psala u minulého článku,važte si svých rodičů, milujte je a dokazujte jim to! (: A omlouvám se těm, kterým jsem lhala, lituji toho a budu toho litovat..

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.