Love_Emma Drobná

Ariana Grande

Určitě tuto mladou holčinu znáte:D:)

A jestli ne,tak se koukněte jak vypadá:)

  • Životopis
    Ariana Grande
    herečka, zpěvačka, modelka
    22 let, 26. 6. 1993 Boca Raton, Florida, USA

  • Ariana Grande je americká zpěvačka, herečka a modelka. V její poslední role bila Cat Valentine v americkém seriálu Sam and Cat.

    Ariana se narodila a vyrůstala v Boca Raton, Florida. Je italského původu. Její starší bratr je producent a herec Frankie J. Grande. Hlas studuje s Ericem Vetro. V roce 2008 hrála Ariana roli Charlotte v muzikálu 13 na Broadwayi, díky které vyhrála National Youth Theatre Association Award. Když se připojila k muzikálu, opustila školu North Broward Preparatory School. Ariana každý rok vyučuje hudbu a tanec pro děti v Jižní Africe jako člen "Broadway in South Africa." V roce 2009 byla obsazena jako Cat Valentine na televizní seriál Victorious, který běží v televizní stanici Nickelodeon. Kvůli této roli si obarvila vlasy na červeno. Ariana vystupovala v Birdland jazz club v New Yorku s Miranda Sings.

    V současné době pracuje na své sólové hudební kariéře. Přezpívala například písně: "Love The Way You Lie", "Grenade" a "Vienna". Nyní žáří se songem The way. Zpívala originální píseň s názvem "Suitcase" a také nahrhttp://fashionbombdaily.com/wp-content/uploads/2013/12/ariana-grande-by-matt-jones-for-cosmopolitan-february-2014.jpgála píseň nazvanou "Stick Around" s Grahamem Phillipsem, kterou napsal Peter Stengaard a Leslie Satcher.

    V listopadu roku 2013 vyhrála cenu American Music Awards "Objev roku".

    Má 6 psů, volají se: Coco, Ophelia, Toulouse, Fawkes, Cinnamon, a Sirius Black.
    Její oblíbené jídlo je Losos a kokosová voda. 


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.