líza44

adventní věnec

Ahoj všichni vítám vás u svého dalšího článku tentokrát to bude na téma adventní věnec který si můžete vyrobit raz dva tak jdeme na to:

Na výrobu adventního věnečku budeme potřebovat: polystyrenový korpus na věnec, chvojí, vázací drát nebo zelenou nit , svíčky, bodce na svíčky, tavnou pitstoli, lepidla do tavné pistole, peříčka, ozdoby a dekorace.

Příprava korpusu
Při výrobě adventního věnečku začínáme obalením polystyrenového základu chvojím. Nejlépe se nám bude tvořit z nepichlavého chvojí, například túje. Z chvojí si nejprve nastříháme drobné větvičky. Do polystyrénového základu zapíchneme vázací drát a jednou obtočíme dokola. Při každém dalším obtočení naskládáme kolem věnečku větvičky, přidržujeme je rukou a obtáčíme drátem. Tímto postupem se posouváme po celém obvodu.

Zakončení je trošku složitější. Nové větvičky musíme podsouvat pod ty první, stejně tak drátek. Na konci omotáme drát dvakrát dokola a jeho konec zapíchneme do polystyrenu. Máme obalený základ!

Zdobení
Nyní se pustíme do zdobení. Vezmeme si bodce na svíčky a zapíchneme do věnce. Dle našeho vkusu je můžeme umístit do čtverce nebo vedle sebe na jednu stranu věnce. Na bodce následně umístíme svíčky.

Ozdoby na věnec lepíme pomocí tavné pistole. Je lepší si ozdoby na věnec nejdříve naskládat nanečisto a až jsme s umístěním spokojení, vše přilepit. Použít můžete přírodniny, mašličky, baňky, dřevěné výřezy, peříčka a mnoho dalšího.


To by bylo pro dnešní článek všechno mějte se hezky a u dalšího článku zase Ahoj[Unsupported element format]

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.