Little Wolf

10 Tipů jak být IN

Cítíte se neviditelná? Málo cool? Nerozumíte si se svými vstevníky? Nebojte se, našli jste článek přímo pro vás.

Upozornění: Dělám si pouze srandu z toho, jak to někteří lidi vidí. Některé věci jsou záměrně zveličené.

                                                            

        
Nejprve si tedy projdeme základní předpoklady pro to, jak být in, úžasný a skvělý. Jde o věci, které mají někteří automaticky a jiní pro ně třeba tvrdě makají a nebo se jednoduše přetvařují.

1) Peníze.


Jo, přesně tak. Rodiče by měli být nejlépe manažeři, právnící nebo doktoři, aby vám mohli dovolit všechny kroužky, značkové oblečení a exotické rodinné dovolené minimálně 2x ročně. A upřímně, rodič právník nebo zubař zní ta moc líp než kuchařka či učitel na základce.

                    


2) Vlastnosti.

Navenek musíte vypadat vždy hlavně vesele, relativně přátelsky, spokojeně. Musíte se často smát a když už se smějete, dejte to najevo celému okolí. Pozornost zaručena. Společenskost je taktéž důležitá. A vaše schopnost konverzace se všemi musí být excelentní.
Jednoduše... Pokud jste sangvinik, máte vyhráno.



                    

(Btw, taky vás sere, jak není nikdy u sangviniků zmíněná jediná vlastnost, která by byla negativní a zatímco cholerik (sakra, od kdy je optimistický?!) a melancholik je popsaný prostě hlavě negativně? Jo a flegmatik bývá popisovaný často takový bez zájmu a života...)


A co byste měli splňovat?

1) Sporty
I v amerických klišoidních filmech jsou populární hlavně sportovci. Pro holky doporučuju hlavně volejbal, gymnastiku, tenis a nově biatlon. A hlavně běh. Hodně běhu. A když už ne tohle, tak to jistí jóga. Pro kluky je to fotbal, hokej nebo i basket. Upřímně? Co děláte je celkem jedno. Dokud při tom běháte! Běh je děsně, hrozně cool. A kluci nezapomenou na posilku!

         

2) Oblečení
V podstatě se řiďte trendy. To, co nosí veškeré bjůtyvlogerky a tak. Nevyhýbejte se sukním a šatům, ale nebojte se vytáhnout ouvrsájz tričko a "staré" džíny (které tal samozřejmě jen vypadají, ve skutečnosti jsou tak měsíc koupené. Čím víc sexy, tím samozřejmě líp.
Jo a nejlépe ze sebe udělejte reklamní plochu předražených značek. Ať všichni ví, že na to vaši rodiče mají.

                   

3) Postava
Hubená. Sorry, ale nikdo se nechce dívat na zásobu tuku, že? Je jedno, jestli hubené postavy docílíte geneticky, zdravým životním stylem nebo podvýživou organismu, důležité je jen to, že máte skvělou postavu (a vůbec žádné komplexy, ani trochu). Je celkem jedno, jak velká máte prsa. Pokud je máte velká, tak jedině dobře pro vás a vaši možnost nosit výstřihy (ale pozor, ne moc velká, budete vypadat tlustě!) a pokud naopak malá, tak také dobře - můžete si dovolit nosit jakkoliv nesmyslné trička, do kterých podprsenku nenacpete. Navíc si můžete stěžovat na ty svině s velkýma. Ovšem vypracovaný zadek (nejlépe v legínách) je základ!

                                        

(Takhle nějak vypadá ideál.)

4) Jídlo
Je to... libovolné, existuje více podkategorií.
A) Vegani
Občas mi přijde, že to mají někteří jako módní doplněk. Ani to nemusí být pravda, ale svým chováním prostě zanechají svůj dojem.
B) USA styl
"Proč jít do restaurace, kde má jídlo nějaké ty živiny a je klidně i pod stovku, když je tady Mekáč/KFC/Burger King, kde si dám třeba velké McMenu za tu samou cenu a získám dva hamburgery, trochu hranolek a colu."
A když jdete do kina, nesmíte zapomenout na obrovský kyblík popcornu a litry coca-coly.
C) "Anorexie"

Aneb když jíte opravdu, opravdu málo a počítáte každou kalorii. Když jsem byla naposledy na brigádě, říkal mi tam jeden v pohodě kluk, jak po něm jedna borka chtěla, kolik kalorií má houska...

D) Přehnaně fitness

Cukr je zlo, mouka je děsná, vše zpracované je děs. Hlavně, že umělé proteinové prášky a nejrůznější doplňky jsou fakt zdravé a skvělé pro tělo...

  


5) Káva
Je vám třeba jen třináct a začali jste pít kávu, protože máte ták stresující život a nestíháte spát? Jste na výborné cestě k tomu být kůl. A je jedno, že ty břečky z automatu nemají s kávou mnoho společného, ten "pravý znalec" kávy se z vás teprve může vylíhnout. Takže si zajdete do Starbucks. Ani vám ta káva nemusí chutnat, hlavně že jsou kelímky fotogenické.





6) Seriály
Dobré, když chcete působit chvilku jako nolife závisláci. Prostě si rozkoukáte pár seriálů, které zrovna letí. Nejlíp o borce, která se zabije ze série nelogických důvodů a pár vážných, které ale nehodlá řešit. A způsobí další sebevraždu, protože proč ne.
Jo a... hlavně nečtěte knížky, podle kterých byly natočeny. Zatímco Game of Thrones začínal slibně a postupně od knižní předlohy utíká, takoví Shadowhunters nemají s The Mortals Instruments snad nic společného.



7) Alkohol, cigarety, drogy

Alkohol se neodmítá, pokud chcete být cool... A pokud chcete být zcela úžasní, vemte si zásobu alkoholu na zatracený školní výlet. -_- Nejlépe to nalijte do snadno ovlivnitelných lidí, kteří předtím nepili, chovejte se "hrozně nenápadně" před učitelkou a zničte všem výlet. Stejně z toho nakonec odejdete nepotrestaní, protože učitelka si nepřizná, kolik lidí pilo a jak se jí to vymklo z ruky. Navíc jí stejně lezete do prdele, takže... A nejlíp pijte s partou lidí už tak od čtrnácti. Party hard prostě. Není nic lepšího, než říkat lidem, jak moc "wasted" jste..

V mém okolí je navíc docela dost lidí kouří cigarety, někteří trávu. (Jakože, zas tak moc je neznám, ale vím o tom.) Tohle bych zas tak nedoporučovala, vapo to jistí... (Ignorujme, že tak vdechujete víc těžkých kovů, než u normální cigarety, ano?)

                                        


8) Náboženství

V ČR? Maximálně křesťanství. Ale máte to... spíš jako doplněk. Musíte to dávat neustále najevo! A když už jste ten úžasný, dobrý křesťan, sejděte se s ostatními na english campu. Seznámíte se i s Američany a dalšími lidmi. Bude to super...


Jinak v Česku půjde v pohodě ateismus, naštěstí. Pokud nebudete moc mluvit anti-teisticky. Se svojí učitelkou. Nedoporučuju.

                                                              

9) Kamarádi

Nejlíp desítky. A i když to bude v podstatě jen známý, snažte se působit jak úžasný kamarád to je. Fakt, že skoro nikdo z nich není blízký a při skutečném problému by se na vás vysral.. ignorujte. :) A hrajte si na kamaráda i v případě, že toho člověka zase tak rád nemáte.


10) Make-up

Je jedno, že normální, fajn kluci neupřednostňují paštiky... Být perfektně nalíčená je přece základ. Nejlepší je "natural look". Kde sice máte na sobě tunu přípravků, ale vždyť je to jen menší úprava!

                            


!!! Všechny věci sdílejte na instagramu a dalších sociálních sítích (jen na těch v tu dobu nejvíc populárních, jako stádo ovcí se vlastně budete přesouvat z jedné na druhou)! Nezapomeňte, i když jste se tak nebavili, musí to vypadat jako že ano. !!! Napište prostě úžasný popisek. Třeba:


 "Naše boty nemají stejnou značku, ale naše srdce jsou naplněny láskou od stejného Boha. Ježíš je hustej! 

#milovanaBohem #ololoinstaparty #výkop #jesussavesinczech #majaknetwork"


(Tohle je poseidónužel pravý popisek spolužačky. Asi bych nedokázala vymyslet něco tak... facepalmdávajícího.)

Komentáře

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Twl, tak už vím, proč nejsem populární!smajl Ale i tak mi je to srdečně jednsmajl

Hezký článek. Líp to snad ani nešlo napsatsmajl A u sedmičky jsem si vzpomněla na už svou bývalou školu a příšerný výlet do Salzburgu...smajl

A ještě něcosmajl Co máš proti 13RW? Je to dobrý seriál. Jde o to, že člověk musí zhlédnout obě řady, aby to pochopil... Já si při prvních dílech taky říkala, proč se ta kráva sakra podřezala, ale pak mi to začalo docházet. Nevím, jak bych si na jejím místě vedla jásmajl

Butterfly340To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Butterfly340: Díky
K 13RW - popravdě, dívala jsem se jen na dost reviews (které byly jak pozitivní, tak negativní). Nechci ztratit tolik času sledováním seriálu, o kterém nemám moc dobré mínění a vím tolik spoilerů.

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

AENK223Love1D(Bradavice)

To je dokonalý! U čtení se většinou nesměju, ale u tohohle článku jsem fakt dostávala i záchvaty smíchu. smajl
Akorát je smutné, že je spousta z toho pravda... =/
I když třeba trochu míň, ale je.

AENK223Love1DTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Otakarka El. Petřinská(Svěřování se,rady a zábav...)

Tak tohle je opravdu výborné! Už dlouho jsem se takhle nezasmála. smajl Tvoje články mě čím dál víc baví, určitě v tom pokračuj.
Jo a... Jak jsi zmiňovala to vapo, to mi připomnělo, jak pár mých spolužáků vapovalo v 6. třídě na záchodech smajlsmajl Jinak na každý tip bych určitě našla minimálně 5 spolužáků/spolužaček, co jsou přesně takoví smajl
No nic, máš moje plusko a budu se těšit na další článek. smajl Vážně super!

Otakarka El. PetřinskáTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Otakarka El. Petřinská: Díky, jsem ráda, že ses bavila. smajl ^^
No, mé okolí bylo neskutečnou inspirací, takže napsat to bylo docela jednoduché. smajl

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Lucy Lupinová: Jsou z ní super fotky na instagram, pokud jsi na nějakém vrcholu a někdo tě vyfotí proti slunci nebo podobně. Asi... smajl
A máš pevnější stehna!
Dobře ty! smajl

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Naty a KájaVIP(Fazole)

Popravdě, ta ženština na fotce "s ideální pr*elí" má dosti hnusné a kostrbaté nohy, fuj.
"Fotogenické kelímky" xD
A vlastně naprosto celý článek. Člověk to ví tak nějak sám, ale je jednoduší si ty sarkastické kecy přečíst.

Naty a KájaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.