Twilight And Rainbow Babies
Hra - Twilight And Rainbow Babies
Video se načítá
Spy Barbie Accident
Hra - Spy Barbie Accident
Video se načítá
Čtyři přírodní živly
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Sky Drop
Hra - Sky Drop
Video se načítá
 

Life with Terka:D

Můj názor na.....psaní deníku

Ahooj

Jsem zpět a to u série můj názor na....moc mě toto baví psát a tak mi do komentářů prosím napište na co bych mohla napsat můj názor:D


Psaní deníku je podle mého hoodně dobré.Ano.Nejsem člověk co si píše deník každý den a to typu"Můj deníčku dneska se mi stala nemilá věc...." To ne .Já si do deníku píšu "veci" které si chci pamatovat.Jsou pro mě důležité a taky si tak něak vypíšu myšlenky.Když zažiju něco krásnéo,hned o tom musím všem říct a někdy některé chápu že je to vůbec nezajíma.A tak to všechno řeknu učitelce u které vím že mě poslouchá a nikomu to neřekne.U ní se "vypovídám" a pak to jen sepíšu do deníiku.Mám ho na místě tak aby ho nikdo nenašel.Nemusí si můj deníkkaždý číst že jo:DNo a když jsem smutná nebo se mi něco nelíbí tak si ho jen vezmu pročtu a hned si vzpomenu na to krásné a je mi veseleji.

Takže abych to shrnula:Psaní deníku naprosto schvaluju a schválně i napíšte jeden zážitek na kus papíru a schovejte za něakou dobu si ho přečtěte.


Píšete si deník?? podelte se o své skušenosti se mnou ....papa


Komentáře

TwilightSparkle(ZVÍŘECÍ LÁSKA)

Já jsi denník píšu. Mám jeden denník kam jsi píšu všechno co v živote prožiju. Všechny zážitky které zažiju jsi tam taky píšu. A pak mám jeden denník. Mám sestrenici která je proste nejlepší. A vlastne i krome toho že jsne sestrenky jsme i BFF. Ale vidíme se dost málokdy. No když jsme spolu toho prožijeme moc. Takže mám ješte jeden denník kde jsi píšu jenom to, co my dve spolu prožijeme. A jelikož je muj život plny zážitku tak jsi do denníku píšu často. Samozrejme jsi tam taky píšu jen zážitky které jsou skvelé a které jsi chci pamatovat. Jinak dávam plus smajl pekný článek. No a když jsem smutná, taky jsi všechny své super zážitky pekne prečtu. A pak mi je taky líp.

TwilightSparkleTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

151500(Dívčí poradna☼)

Já si deníček taky píšu. Jak říkáš není to takové to, Můj deníčku.. Ale zapisuji si tam opět, jak říkáš to co si chci pamatovat, a to nad čím se vlastně usměju a budu mít fajn vzpomínky. Hezký článek!! Dávám +! smajlsmajl

151500To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.