Let's do it now!

PoVánoční Speciál (2)

Tak jak jsem slíbila přidávám pokračování PoVánočního Speciálu.

Upřímně nejsem s povídkou na přání vůbec spokojená, ale bohužel se nedá nic dělat, protože fantasie odjela na dovolenou a nikdo neví kdy se vrátí.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#LucyWriteForYou!

Vánoce pod střechou (ano blbější název mě, už nenapadl) 

“Nebudeš mi věřit jak jsem strávil Vánoce!” pronesl Bill Carpet když si přisedl ke svému známému na ztrouhnivělou kládu u praskajícího ohně. Zafoukal vítr a mraky odkryli zářící hvězdy aby si onu příhodu mohli také vyslechnout.
Asi vás udivuje kolik lidí posedává za tmy, v zimě venku a popíjí krabicové víno. Upřímně, moc jich zrovna není a ta hrstka lidí co to přeci jen dělá jsou z pravidla bezdomovci.
Stejně jako Bill Crapet a Jack Wall.
“Budu hádat.” odvětil Jack a dal si loka nekvalitního nápoje. “Žebral jsi poblíž kostela a koupils cigarety!”
“Ne a stejně se netrefíš!” zahlaholil Bill a vzal si od Jacka krabicové.
“Tak mi to teda řekni.”
“Včera večer….”
Jsem jen tak seděl na schodech kostela, hrnek před sebou a snažil se trochu vohřát, zatímco sem čekal než mi někdo dá nějakou tu korunu.
Jako vždycky.
Najednou si to tam,ale přihasila nějaká šáhlá ženská s dětmi a ty se jí zeptali proč sem tam sám a mrznu venku. Vodpověděla jim že prej asi nikoho nemám a nemám kde bydlet, no a ta malá holka ji začal přemlouvat aby mě aspoň na Vánoce vzali domů na návštěvu.
Byl to teda pěkně rozmazlenej harant, protože mě do baráku fakt vzali!
To bys nevěřil, jídlo kam se podíváš! Takhle jsem se dlouho nepřežral!
Dostal jsem tak velkou porci jako nikdy v životě! Bylo to tak dobrý že jsem to chvíli jedl jen rukama no a potom jsem dokonce jedl jako pes, protože ta chutˇ…
Akorát nechápu proč na mě všichni tak čučeli.
Asi čekali že nesním celou porci…
Pak jsme zdobili strom. Prej tradice. Mě to přišlo jako pěkná pakárna. Přicvakávat na strom svíčky a pak je zapalovat...
Mno taky že se to podělalo. Sem zapaloval svíčku, ta převrátila strom celej bafnul a mě spálil boty.
Potom co ho uhasili, začali uklízet a bylli pěkně nabroušený. Dokonce mě chtěli bez bot vyhodit do toho mrazu.
Povidám: “Tak si trhněte hnátou snoby!” drapnul jsem dvě ty jejich vobří punčocháče co do nich dostávaj samý kraviny, nasadil si je na hnáty a vypadnul.


Povánoční nocí, se linul nakřáplí smích dvou postarších mužů.

Konec
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vyhlášení soutěží:

#BestPovídka
První místo za Vánoční povídku získává (*dramatické mlácení do stolu*)..... 
Ravenclaw
Zde jest ono mistrovské dílo:

(jo a mám se prý zmínit že autorka při psaní trpěla mentální poruchu) 

Tyto Vánoce jsem se rozhodla stràvit jinak než obvykle. Jako student s rodiči v zahraničí byl celý byt můj. Tak by byla škoda, zůstat v něm zcela sama. Uspořádat Vánoční Party mi přišlo jako svělý nápad - alespoň se začlením do třídního kolektivu. Zatím jsem si mohla povídat leda se svou houskou, ale potom ? Hlavním důvodem, proč mě nikdo neměl v naší geniální třídě rád, byla má aura. Na první den ve škole jsem si nesla nůž a hrála psychopatického vraha. Od té doby mě za něj mají. Ale já jsem normální ! Tedy až na mé zabodávání křečků. No co, křečkocé jsou hrozně otravní. Stále by něco žrali, tak proč si nebodnout ?
První na mou party přišla Mandy, třídní Miss. Měla u sebe pár konfet a party hraček, včetně umělého sněhu. Tu mě napadl skvělý žertík. Můk balónek červené barvy zasvištěl kolem jejího krku. Mandy i se svýma modrýma šatičkama padala pomalu na zem, a na podlaze už zůstala. "Haha. Moc vtipný" zamračila jsem se na ni. Mandy však mlčela. Nevadí, alespoň se mi naskytl pohled na krásnou barevnou kombinaci kostkované podlahy, a modrých šatů. Další přišel Mike, kterému jsem na hlavu dala igelitový pytlík. Chvíli se na mě smál přes průhlednou vrstvičku. Avšak nedlouho na to se začal kroutit a smýkat. Snažil se i vyndat si ruce z gumy, do které jsem mu ruce přivázala když se smál. I on si k Mandy lehl. "Jasně, hezký pár. Nebudu vás rušit" věnovala jsem jim šuroký úsměv a zaklapla dveře. Nebudu naše srdíčka rušit. Pine přišla v zápětí. Na sobě měla krátký černý top a stříbrné legíny, a v pupíku nový peircing. Tu mě napadlo - co jí namalovat na tělo obrázek ? Ale barvičky na obličej byly tekuté a já je musela něčím nabrat. Hledání štětců mě stálo pobíhání po domě a hluk. Marně. Nabrala jsem to tedy nožem. Pine tam zatím čekala, a trochu se třásla při pohledu na Mandy ! Asi proto, že Mandy měla teplejší šaty či co. Popošla jsem k ní, a začala malovat velikého jednorožce. Co to ? Pinino břicho se zalilo krví, a měla po sobě rány. "Musíš mi říct, že máš alergii na bravy" vykřikla jsem zděšeně ! Pine si však rychle s křikem lehla na zem. Sice ještě trochu krvácela, ale zachvilku už jen ležela. Chudák, určitě se potřebovala vyspat. Po zbytku třídy už jsem jen házela kouličky ze stromečku, a oni se střepy na očích zaujímali na zemi místo. Zřejmě byli unavení, a šlofík na mé podlaze jim vyhovoval. Vesele jsem je odtáhla ke mě na gauč, a dívali jsme se na Mrazíka. Tak se jim to líbilo, že ani neodcházeli pryč a jen tak seděli, pohodářsky rozvalení kde jsem je umístila. Nechali si ode mne dávat Popcorn do pusy, a já jim za odměnu dala i malinovku. Byla jsem na vrchoku blaha. A oni tam by tam zůstali se mnou navěky. Ale přišla si pro mě policie, a já tohle píši z vězení. Nevím za co tu jsem. Copak je dobrá party zločin ?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------Soutěž za nej obrázek získává:


Brunhilda Gertruda Vosková, za její mistrovské dílo které bohužel nejde zařadit do článku.
Vzhledem k tomu, že nepíše žádný blog pluska nedostane... (-trapnej "fór")
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Takže tohle je pravděpodobně konec tohohle příšerného článku jehož kvalitu pozvedá, pouze Raveclow's story.

Mějte se feshně,
sbírejte třešně
a Allons-y!

Komentáře

Ravenclaw(ANIME STALKERS)

Vítejte u série : "Raven otravně komentuje". Část druhá.
Opět milý článek, jež dělá, očividně nám pesimistům mentální blaho. Každý pesimista musí mít raději u sebe v okolí (byť jen internetovém) alespoň 1 Lucy. Nebo se zhroutí na zem. I když s DenLucy také. Ale smíchy. TK proč nezemrřít šťasten ?
Tvůj příběh je 100% lepší. Máš tu upřímný a zoufalý názor. Velmi se mi líbí obecně to líčení světa osob bez domova. Jak neznal zdobení stromku. Jak kradl...heh. Slovní obraty a nápad, vše za 1. Známkou jako ve škole.
Jsi milá, že jsi zmínila mou mentální poruchu. Krutá to nemoc mě tehdy postihla. A ještě neopustila.
Mohla bych tě o něco požádat ? Dostala bych místo 3+ raději přečtení a upřímné zhodnocení v komentářích u 3 článků, co jsi nečetla ? Byla bych ti vděčná. Ale udělej to jak chceš.
Gratuluji Brunhildě. Umí kreslit lépe než já. Její jemné čáry a prokreslenost děl se mi velmi líbí.
Tvá Ravenclaw.

RavenclawTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

LucyFoxVIP(Píšeme povídky a příběhy)

Ravenclaw:
No, četla jsem sice všechny tvoje články (pokud vím), ale ráda se na ně kouknu znovu. smajl
Mám jen takovou technickou otázečku:
Máš představu o nějkých konkrétních článcích, nebo je ti to jedno?

LucyFoxTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

TofkaVIP(Svět Fantazie ^^)

Já jsem právě umřela smíchy u té tvé Story (stalo by se, pokud bych nebrečela, že ten bezdomovec je chudáček). Čekala bych všechno, ale tohle ne. A díky, žes to napsala podle mého návrhu. A mám ještě jeden dotaz, mohla bych od tebe někde získat to, co bereš? Protože to prostě musím mít. Moje pesimistická nálada trvá již příliš dlouho.

TofkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

TofkaVIP(Svět Fantazie ^^)

LucyFox: Určitě bude. Při nejhorším ti pošlu Caspiena nebo Lailu, je na ně spoleh smajl (očividně to nepotřebuju...) Né, já musím dostat dávku něčeho, co bereš ty, já mám jenom Potterhead-ain smajl

TofkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.