L O A D I N G...

~ Ten pocit, když se nudíte... (a fotíte) ~

Zdravím,
vítám vás u dalšího úžasného článku. Jelikož se zase nudím, tak jsem se rozhodla něco udělat. Ano, mohla bych si uklidit, jít konečně po týdnu ven nebo konečně si projít svůj playlist a vymazat písničky co už neposlouchám, ale nějak jsem skončila u tohoto. No, co si budeme říkat, ale blog na HPD už delší dobu hnije, takže je jedno jestli bude o jeden nicotný článek navíc.


┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈



Růže... Co k tomu napsat? Možná, že jen byla oranžová.



Červánky jsou někdy opravdu kouzelné. Jako tyto co byly v červnu, když ještě byla škola, aspoň trochu vykompenzovaly ten stres.



Další obloha. Také vyfocena před stmívání. Tato fotka je i možná má i nejoblíbenější. Nenese tedy žádný příběh, myšlenku, vůbec nic, ale i tak si zasloužila své místo. Je svým způsobem kouzelná a uklidňující. Sami posuďte.



Kapky vody. Malé modré korálky co se rozsypaly.




Další kapky. Foceno úplně stejný den na stejném místě. I když je rozmazaná, tak se mi dost líbí. Má divné kouzlo a mě samotnou to fascinuje jak to může být možné.

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈

Nevím co dál napsat. Jen doufám, že se vám nějaká fotka líbila a pokud ano, můžete napsat jaká. Také beru kritiku co se týká focení, jak jsem psala v jednom článku, začalo mě to bavit tak proč se dál nesnažit? Stejně nemám o prázdniny co dělat, takže by to byla aspoň nějaká zábava...

↦Minulý článek - ~ Fialová barva ~
↦Článek co se zabýval také fotkami - ~ Jarní fotky (a kecy) ~

Mějte se krásně ^^ 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.