L O A D I N G...

~ Jarní fotky (a kecy) ~

Zdravím,
vítejte u dalšího článku. Protože se dost nudím, rozhodla jsem se, že místo otravování lidí napíšu článek (̶M̶e̶i̶n̶ ̶G̶o̶t̶t̶,̶ ̶l̶e̶p̶š̶í̶ ̶n̶á̶p̶a̶d̶ ̶m̶ě̶ ̶n̶e̶m̶o̶h̶l̶ ̶n̶a̶p̶a̶d̶n̶o̶u̶)̶

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈

Mno, a jak nezačít blog než tím, že tu dám fotky kytiček?


(̶ ̶M̶á̶ ̶s̶e̶x̶y̶ ̶r̶u̶k̶a̶ ̶(̶ ̶̶͡°̶ ̶̶͜ʖ̶ ̶̶͡°̶)̶ ̶)̶



Nevím proč, ale tahle fotka mi připomíná jiné země než je Česko...




Více jich není nebo spíše není dost fotek, co by stály za zveřejnění. Popravdě nějak mě začalo bavit focení, i když je to přes mobil, mám z toho radost. Po většinou toho je plný instagram a i když jsou skoro totožné mají své kouzlo. A když se nad tím zamyslím, tak tohle je každé jaro a já si toho všímám až teď, brala jsem toto spíše za samozřejmost a moc jsem tomu nedávala pozornosti. Celkově jaro je zajímavá etapa roku.

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈

Mimochodem mělo by cenu tu dávat články zabírající ohledně grafiky  ̶(̶d̶á̶ ̶s̶e̶ ̶t̶o̶m̶u̶ ̶ř̶í̶k̶a̶t̶ ̶g̶r̶a̶f̶i̶k̶a̶?̶!̶)̶ a blbostí spojené s počítači? Něco ve stylu minulého článku. Nevím jestli by to nějakého človíčka zajímalo, ehehe. Mám několik nápadů na toto téma, ale vůbec nevím. 

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈

Huh, pokud jste hledali smysl článku tak ten neexistuje, vážně je to z nudy a taky zkoušení blbostí na tomto článku  ̶(̶(̶ ̶̶͡°̶ ̶̶͜ʖ̶ ̶̶͡°̶)̶)̶, navíc kdo by to četl?

Mějte se zatím krásně ^^

↦Minulý článek - ~Blbiny jak si zkrášlit plochu~
↦Instagram pro další úžasné fotečky - Můj instagram

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.