Elsa frozen Flu doctor
Hra - Elsa frozen Flu doctor
Video se načítá
Samurai Fruit
Hra - Samurai Fruit
Video se načítá
Shopaholic Hawai
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
 

kočička

Duchové

Ahoj krasavci, ahoj krasavice.

Spousta lidí tvrdí, že duchové existují, spousta lidí ne. Já nevím co si o tom mám myslet. Moje kamarádky na to věří ( teda některé ). Jsou 2 druhy duchů

                                                                      1. Klasický, normálně se zjevuje a nic ti neudělá

                                                                      2. Poltergaist, hýbe s věcmi a  je schopen ti ublížit, nebo                                                                                       dokonce zabít.

Je mnoha teorií. Jedna z mnoha je, že duchy vidí člověk, který se sám dotkl smrti a nebo ten kdo má s duchem něco společného. U nás doma se např. sami otevírají malé plastové dveře. Třeba já bych se tam nevešla a nevím kam vedou.

Tohle bude pro dnešek vše a do komentů napište co si o tom myslíte a nebo co se stalo vám.



Komentáře

královna miss krásy(Skupina pro dívky)

Já věřím protože už od malinka vidím duchy i ostatní různé bytosti a to dobré i zlé a většiny se nebojím protože když jim řekneš tajemství nebo se jim svěříš nemohou to nikomu živému říctsmajl ale znám i zlého ducha který mě straší a nutí mě ke zlím věcem, dokáže mě i hypnotizovaz ale prosím věřte mismajl

královna miss krásyTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Luna632

Ja som raz normálne spala a mala som pero na posteli. V noci mi spadlo,prebudila som sa ale nechcelo sa mi ho zdvihnúť tak som znovu zaspala. A ráno som ho mala na vankúši! smajl

Luna632To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ada228VIP(Historky pro každého)

já věřím.
a to néjen prože z okna pokoje vidím hřbitov, ale docela často něco vydívám.. ale když se někomu snažím o tom co v noci vidím na rovinu říct tak většinou buĎ bouchnou dveře, nebo mi spadne koš a tak..
věřte nebo neveřte a prosím nepište mi názory typu lžeš, to určitěsmajl a tak.. děkuji smajl

ada228To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

TwilightSparkle(ZVÍŘECÍ LÁSKA)

No já na duchy verím. Mám taky své zážitky. Nevím jestli budeš verit. Ale doma máme ducha klasickýho. Nikomu nic neudelal. Zjevuje se v noci. A prochází se nám po dome. No to delá jen v noci. Nevidím ho. Ale slyším ho. Podle kroku co delá. Nekdy se mi prochází i po pokoji. Vím že to zní nenormálne. Ale je to pravda. Byla bych radeji kdyby se nic takového nedelo. Ale zmenit to nemúžu.

TwilightSparkleTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

TwilightSparkle(ZVÍŘECÍ LÁSKA)

Viola Bauerová: nemyslím jsi o tobe že jsi blázen. Verím ti. A chápu. Ani nevím co dál napsat. Když už tak jsem aspon ráda za to že ten duch nám nic nechce udelat. Že se proste jenom prochází. Je pravda že to je normální. Ale je to zvláštne. Ale u mne se to deje. Že ten duch se prestane nejakou dobu procházet po dome. No pak ze zas vrátí. A zas odejde. Ale vždy když ho slyším mám strach.

TwilightSparkleTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.