Princess Eurotrip Planning
Hra - Princess Eurotrip Planning
Video se načítá
 

kočička

Domácí násilí

Ahoj krasavci, ahoj krasavice.

Já vím, že je to trochu zvláštní a vážné téma. Ale mi máme ve třídě holku, kterou doma mlátí. Já se jí snažím pomoci, ale už si fakt nevím rady. Ona o tom moc nechce mluvit. Nikomu to nechce říct. Jenom mě. Přemýšlela jsem o sociálce. Ale když to ona nedosvědčí, tak je to k ničemu. Já chci být kriminalistka a vyšetřovat vraždy, tak se o to zajímám.

Řekla jsem to mámě a ta říkala, že se koukne jak se to dá jinak řešit. Zajímalo by mě co najde. Kdyby jste měli nějaký návrh, napište do komentů. Budu vděčná za cokoli. Taky mi napište jestli jste někomu taky osobně pomohli. Jinak to bude asi vše.

Komentáře

Maggie13(I♥ YouTubery a YouTuberky...)

Zkusím ti pomoci:
Nejdřív by ses měla zamyslet a zjistit, jestli ji opravdu bijí. Třeba jí dají jen facku když dostane špatnou známku, nebo něco takového. A něco jiného je, když jí řežou nožem. Je to těžké, ale pokud to opravdu nechce řešit, nemůžeš ji do toho nutit. Ale zkus to s ní proprat. Jsi hodná, že máš takovou starost. Pokud to řešit chtít nebude, neřeš to, jen, aby věděla, že tam pro nic jsi a jinak určitě jí nabídni linku bezpečí, kam si ona sama může zavolat. A pokud to bude chtít řešit, řekněte to učiteli.

Maggie13To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

love01(Super club)

Maggie13: Jo, linku bezbečí jsem jí nabízela, zkoušeli jsme to spolu u ní doma, ale než jsme zmáčkli ´´volat´´ přišla její máma, sebrala jí mobil a když zjistila komu chce volat, dala jí pěstí, zlomila jí nos a mně vyhrožovala, ať už k nim nelezu nebo to taky schytám. Od té doby to nechce řešit. Ale jinak díky

love01To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.