Oblékni štěňátko
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Cute Pets Today
Hra - Cute Pets Today
Video se načítá
Attack to magix
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Pop'em Up
Hra - Pop'em Up
Video se načítá
Fireboy and Watergirl 5
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Factory Balls 2
Hra - Factory Balls 2
Video se načítá
Scrabble Sprint
Hra - Scrabble Sprint
Video se načítá
Fishao
Hra - Fishao
Video se načítá
Mastermind
Hra - Mastermind
Video se načítá
Virtual Pet Game
Hra - Virtual Pet Game
Video se načítá
 

Kiwča :D

Pomsta učitelce #1

Jmenuji se Linda. Chodím na základní školu do 7. třídy.  Moje třídní si na mě zasedla. A máme jí -což je podivné- na všechny předměty takže to je problém. Když něco vím a hlásím se tak mě nevyvolá ale když to nevím a všichni ostatní se hlásí tak mě vyvolá. Občas se hlásím v domnění že mě nevyvolá ale ona to na mě pozná. Je jako pes. Velkej vzteklej pes. Bydlím v dětském domově protože nás můj otec co byl asi 5 let (prvních 5 let mého života) opustil a mamka se z toho zbláznila. Ale když přišla z psychiatrické léčebny začala pít a tak si mě vzala sociálka:( A v dětském domově mi samozřejmě nevěří.. Kdo by taky věřil někomu kdo je dcera kriminálníka a alkoholičky? Takže jediný kdo mě chápe je můj papoušek. V domově zvířata mít nesmíme takže ho mám schovaného na stromě. Ten strom roste vedle mého okna a po spoustě cvičení a hlavně spoustě výmluv proč jsem vypadla z okna jsem se to naučila. Papoušek tam přilétl sám , ale já mu nosím jídlo a pití. Vždycky se vrátí a moc nikam nelétá takže ho ani nemám zavřeného. Ale teď pracuji na pláně na pomstu. Pracuji na něm delší domu na mé ,,základně" na stromě u Tlamky. Tlamka je ten papoušek. Je to sice kluk ale on pořád krákáa něco kecá když jsem u něj a vždycky ho okřikuji ať je zticha. On nemá zobák zobákem se takhle řvát nedá. On má tlamu takže se podle toho jmenuje. Utvořila jsem si tam u něj malou základnu z prken a listí takže se tam dá v pohodě sedět. Mám tam všechno co nechci aby vychovatelky našli. Deník,Blok na pomstu, chipsy a jiné věci. Měla bych tam i mobil ale ten mi jednou nedopatřením spadl zrovna když šla po dvoře vychovatelka. Takže si ho logicky všimla a sebrala ho a já se nechtěla prozradit. Ale nepoznala že je můj mám tam heslo a cizí fotku a navíc tam nemám kontakty ani fotky. Měla jsem ho jen na hry a mamce jsem volala bez uložení a mazala jsem hovory a SMSky. Ale teď mám 2 měsíce na to abych začala pořádně pracovat na pomstě :D Pokračování příště!


Moje třídní si na mě zasedla. A máme jí -což je podivné- na všechny předměty takže to je problém. 


Když něco vím a hlásím se tak mě nevyvolá ale když to nevím a všichni ostatní se hlásí tak mě vyvolá. 


Občas se hlásím v domnění že mě nevyvolá ale ona to na mě pozná. Je jako pes. Velkej vzteklej pes. 


Bydlím v dětském domově protože nás můj otec co byl asi 5 let (prvních 5 let mého života) opustil a mamka se z toho zbláznila. Ale když přišla z psychiatrické léčebny začala pít a tak si mě vzala sociálka:( 


A v dětském domově mi samozřejmě nevěří.. Kdo by taky věřil někomu kdo je dcera kriminálníka a alkoholičky? Takže jediný kdo mě chápe je můj papoušek. V domově zvířata mít nesmíme takže ho mám schovaného na stromě. Ten strom roste vedle mého okna a po spoustě cvičení a hlavně spoustě výmluv proč jsem vypadla z okna jsem se to naučila. Papoušek tam přilétl sám , ale já mu nosím jídlo a pití. Vždycky se vrátí a moc nikam nelétá takže ho ani nemám zavřeného. 


Ale teď pracuji na pláně na pomstu. Pracuji na něm delší domu na mé ,,základně" na stromě u Tlamky. Tlamka je ten papoušek. Je to sice kluk ale on pořád krákáa něco kecá když jsem u něj a vždycky ho okřikuji ať je zticha. On nemá zobák zobákem se takhle řvát nedá. On má tlamu takže se podle toho jmenuje. 


Utvořila jsem si tam u něj malou základnu z prken a listí takže se tam dá v pohodě sedět. Mám tam všechno co nechci aby vychovatelky našli. Deník,Blok na pomstu, chipsy a jiné věci. Měla bych tam i mobil ale ten mi jednou nedopatřením spadl zrovna když šla po dvoře vychovatelka. Takže si ho logicky všimla a sebrala ho a já se nechtěla prozradit. Ale nepoznala že je můj mám tam heslo a cizí fotku a navíc tam nemám kontakty ani fotky. Měla jsem ho jen na hry a mamce jsem volala bez uložení a mazala jsem hovory a SMSky. 


Ale teď mám 2 měsíce na to abych začala pořádně pracovat na pomstě :D


Pokračování příště!


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.