Ariel Tanning Solarium
Hra - Ariel Tanning Solarium
Video se načítá
 

Kiwča :D

Tipy na The Sims 4-Začínáme

Hola!

Dneska si ukážeme pár tipů (nejen) na začátek hry The Sims 4. Je to nejen pro lidi co to budou hrát poprvé, je to i pro lidi, kteří to třeba dlouho nehráli nebo chtějí ,,lepší" (nevím jak dobří jste vy :) ) začátek v této hře :)

A nebo jen pro ty co se nudí a chtějí si něco přečíst :D Jo a tu hru si předem musíte koupit :D Ale jestli ji nemáte tak si ji nekupujte a hrejte u kamarádů :D Je to levnější :) A zábavnější, když to nemůžete hrát úplně každý den :) !!!TOTO NENÍ REKLAMA!!!

K této hře se dají dokoupit dodatky. Já žádný nemám a i tak jsem spokojená. Myslím, že je to zbytečné, ale tu už je jen věc názoru. Hra s dodatky se může lišit, ale myslím, že v moc věcech, které tu budu psát, se neliší :)

VAROVÁNÍ! KOMENTÁŘE TIPU: ,,TO VÍM" ,,NENÍ TO PRAVDA" MĚ NEZAJÍMAJÍ. NEPÍŠU  TO PŘÍMO DO PODROBNA MOŽNÁ NEPOCHOPÍTE TAK SE RADŠI ZEPTEJTE...... A JESTLI TO VÍŠ? GRATULUJU! CHCEŠ DIPLOM NEBO CO? DÍKY, ŽE TAKOVÉTO KOMENTÁŘE NEPÍŠETE :)

Aquí vamos! (Ano na tu španělštinu si zvykejte :) Hola!, Adiós a Aquí vamos budu prostě používat :D Jdeme na to! [Aquí vamos! :)] )


Úplně nejzákladnější informace o hře

Ve hře hned jak si ji zapnete můžete si vytvořit Simíka (herního panáčka), který bude vaše ,,loutka". Je to něco jako kdyby jste si hráli na boha :D Vytvoříte si tedy Simíka. Můžete mu vytvarovat postavu, vybrat oblečení na různé příležitosti, vybrat vlastnosti a čeho chce v životě dosáhnout. Můžete si vytvořit (i ve hře mít) rodinu o sedmi členech více ne. Nejlepší je pro začátek vytvořit jednoho Simíka/Siminku. Já si většinou tvořím také jednoho max. dva. Na začátek hry dostanete 20 000 Simoleonů (herních peněz) na zakoupení domu nebo pozemku. Doporučuji to hned na začátek neutratit jen za dům :) Vyberte si raději postavený dům s nábytkem než jen pozemek nebo dům bez výbavy. Tak a teď už je náš panáček na světě! A má i svůj dům! Skvělé ne? A to ta hra teprve začíná! 


Potřeby

Ano. Simíci, jako každý z nás, mají nějaké potřeby:

Toaleta- Ano. I Simíci musí občas chodit na záchod :D Tak klikni na záchod a na použít nebo se počůrají! 

Hlad- dá se doplnit pouze tím, že kliknete na lednici a dáte Dát si rychlé jídlo.... A vyberete něco. Nebo můžete něco uvařit a pokud jste něco uvařili a je tam více porcí dejte to do lednice ať se to nezkazí brzy. Pokud máte něco v lednici stačí kliknou na lednici-Otevřít-kliknout na jídlo-Vzít si porci. 

Energie- Každý z nás chce spát.... Já taky :D A proto musíte občas kliknout na postel a na spát nebo zdřímnout si jinak váš Simík dříve nebo později upadne do mikrospánku (svalí se na ze a usne :D)

Zábava- Každý se rád baví ne? U Simíků to jde-stejně jako u nás- mnoha zbůsoby! Na počítači, při povídání si o tom co ho pobaví, koukání se na zábavné pořady v televizi,  dělání toho co ho baví (třeba u aktivních Simíků sportovat...), hraní her, hraní si s dětmi,.......

Společenskost- Pokud bude váš Simík dlouho sám a nebude si moc s nikým povídat tak bude smutný. Klikněte na mobil a zavolejte někomu, nebo jděte na počítač a povídejte si s někým,.... Něbo prostě vyběhněte na ulici a začněte si s někým povídat. Pokud máte doma rodinného člena tak i s ním si pokecej.

Hygiena- Každý z vás se koupe (snad :D) ! A Simík taky musí! A proto ho nechte umýt si ruce, vyčistit si zuby nebo ho nechte vykoupat či osprchovat! 

Pokud nebude mít Simík dostatek těchto potřeb může být nesvý, smutný, osamělý, unuděný,.... Prostě ty potřeby plňte a bude to nej nej nej! :D


Jde se hrát!

Tak pár základních informací už víme. A co teď? Právě jsme se objevili u našeho nového domu.... Přejděme do režimu stavby (vpravo nahoře-kladivo). Pokud nemáte vybavený dům dokupte si nábytek. jen nezbytně potřebný nemáme moc peněz! Pokud máte vybavený dům prodejte nepotřebné věci (když máte jednoho Simíka tak třeba prodejte druhou postel-pokud tam je, zbytečné skříňky, lampy, trávu,...). A pokud jste si koupili pozemek-můžete si koupit vytvořené místnosti nebo je vytvořit sami :) Opět to co není nezbytné prodejte! Tak a teď už máme náš hezký dům a nic nepotřebujeme. Teď by bylo fajn najít si práci........ A co pak?  Co si takhle najít kamaráda? Jděte na ulici a s někým si jděte pokecat...... Je to fajn :) Přidá se vám automaticky do telefonu. Až se dostatečně spřátelíte s nějakou dámou/mužem (opravdu radši hodně, můžete to pokazit) začněte s ním flirtovat atd. Může se z něj stát brzy váš-přítel, snoubenec, manžel. A potom když se to podaří tak si můžete udělat miminko ! :D A ne není to tam vidět :)  Doporučuji si vybírat bohaté partnery :D Simíci se budou milovat vždycky, když jim to nakážete :D


Šťastná rodina

Teď už máme manžela/ku, nějaké ty děti. Co takhle jít na výlet? A nebo si plnit své aspirace (životní cíle)?Možnosti jsou nekonečné!!! Můžete i letět do vesmíru! Rybařit, hledat poklady, malovat, vyrábět na ponku, stříhat rostliny, vařit,....... A taky se může stát, že jeden ze členů vaší rodiny.... Zemře.. (Pokud máte jen jednoho nevím to jistě to jsem nezkoušela).Ostatní z rodiny budou asi smutní... Ale ono to přejde a můžete si nechat urnu! :D A přijde smrťák! :D A je hustej....


Jak si vyhrát? (ostatní)

A teď zbytek. Ve tvoření Simíka můžete nastavit, že muž bude moc být těhotný a může nosti šaty. U ženy naopak- může někoho oplodnit a nosit pánské oblečení. Taky když vytvoříte ženu a může můžete vytvořit jejich ,,reálné" dítě. Děti se dají ve hře i adoptovat!!!! A taky si můžete dát knihovnu (rodin/postav) a je tam nějaká creepy rodina-smrťák, duch-žena a nějaké příšery :D A taky jde s někým bydlet na hromádce           (s kamarádem,...). A můžete i letět do vesmíru, jet na výlet do muzea, jet na hřiště,..Prostě si tuto hru užijte!

 


Adiós y The SIms 4!

P.S. Prosím napište názor... Díky. Budu ráda za každý plusko :) Děkuji, že jste si to přečetli a těším se příště :) PAPA

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.