Bratz babyz Fish Tank
Hra - Bratz babyz Fish Tank
Video se načítá
Winter Hair Trends Crimp
Hra - Winter Hair Trends Crimp
Video se načítá
Girls Go Fashion Party
Hra - Girls Go Fashion Party
Video se načítá
Papa's Cupcakeria
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Draculaura Fangtastic Makeover
Hra - Draculaura Fangtastic Makeover
Video se načítá
Go Kart Go Turbo
Hra - Go Kart Go Turbo
Video se načítá
Papas Hot Doggeria
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Busy Brazilian Beauty
Hra - Busy Brazilian Beauty
Video se načítá
Air Element
Hra - Air Element
Video se načítá
Polly's Hair Stylin' Salon
Hra - Polly's Hair Stylin' Salon
Video se načítá
Thingdom
Hra - Thingdom
Video se načítá
Oggy Moshi
Hra - Oggy Moshi
Video se načítá
Runner
Hra - Runner
Video se načítá
Monster High Abbey Bominable
Hra - Monster High Abbey Bominable
Video se načítá
Barbie at School
Hra - Barbie at School
Video se načítá
 

Kiwča :D

Černá kočka přes cestu #1- Setkání

Čahojda Ňafíci♥

Úvod-k příběhu :)

Prosím koukněte se na ten úvod :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Pokud Jason dneska přijde včas, tak sním zítra svoje oblíbené pyžamo!" zarokovala jsem s vážným výrazem, ale s veselými jiskřičkami v očích. "Tak to tvoje pyžamo zase zůstane celé!" vzdychla si, naoko smutně moje kamarádka Allison. "Na to, že já nejsem tvoje nejlepší kamarádka a on ano, chodí moc pozdě. Já u byla o deset minut dřív, on zásadně chodí o deset minut déle." 

*

"Ahoj, holky! Jsem tu včas?" přiběhl Jason a pozdravil. "Mno...." Zasmála se Alli a koukala na hodinky "Vypadá to, že dneska možná Sisi nebude mít pyžamo!" "Cože?!" nechápal Jason. Já málem vybuchla smíchy: "Alli, ne! Je už 19:01! A měl tu být v sedm!" Trochu jsem se obávala, že mé pyžamo nepřežije. "Máš pravdu," zesmutněla Allison, "Já mám dokonce 19:02!"

Než jsme se vykecali, málem nám vyprodali lístky na film, ale nakonec jsme kino přece jen stihli. Potom šla Allison domů a já s Jasonem jsme šli taky. Jelikož bydlí hned vedle nás, kde jsme spolu vyrůstali, šel se mnou.

*

"Tak...." zašeptala jsem tajemným hlasem, "Film máme za sebou.... A teď se plahočíme tajemnou nocí...." "Nestraš, Sisi!" vyštěkl trochu vyděšeně a trochu pobaveně Jason. "Mňau!" ozvalo se. "Povídal jsem nech toho!" obořil se na mě Jason už docela naštvaně. Byl nervózní. "Co! Já?! Já nic nedělám! Jsem snad kočka?!" taky jsem se trochu naštvala. "No to jsi!" řekl s jiskřičkami v očích Jason. "Hej!" vyštěkla jsem na něj, nenáviděla jsem když si ze mě dělal srandu, což dělal často. "Mňau!" "Ale, Sisi....." vydechl netrpělivě Jason. "Já-to-nejsem!" zopakovala jsem. "Mňaaaaaau" Oba jsme koukli za sebe. Tam seděla černá kočička ve stínu, s modrýma očima a upírala je na nás. Vypadala, že to je skoro ještě koťátko. "Ahoj, Číčo!" řekla jsem nadšeně, měla jsem kočky v lásce, stejně jako koně a psy. "Mňau!" vymňoukla ostře a ucouvla a zase si sedla. Něco před sebe položila. Ale co to? "Nůž?" vydechla jsem a nechápala. "Na co ti dala nůž? Kde ho vzala?" nechápal Jason..... Koukali jsme oba na místo. Kde seděla před chvílí kočka, která odběhla neznámo kam. "PŘEPADENÍ! NIKDO SE NEHÝBEJTE!" za námi vyskočil muž s pistolí v ruce. Vyjekla jsem a zabodla do muže nůž. "Já-já..." seděla jsem zkroušeně, nad svým nevymyšleným činem. "To je v pořádku." uklidňoval mě Jason.

Potom, co přijela sanitka a odvezla muže, přijela i policie, zapsala si něco o přepadení a zkontrolovala kamery, o kterých jsme ani my dva nevěděli a to tu žijeme pěkně dlouho. "Jak to věděla?" vyhrkla jsem nevěřícně. "Co?" nechápal Jason. "To, že budeme přepadeni," vysvětlila jsem, "jak to mohla vědět?" "Co, když přináší nebezpečí?" konstatoval nahlas Jason. "To ne." rozhodla jsem. "Byla to jen náhoda." *

Když jsme došli domů, rychle jsem hupsla v pyžamu do postele a snažila se na dnešní událost nemyslet, i přes vylíčení příhody Allison. Poslední věc, kterou jsem před totálním usnutím stihla zaslechnout bylo ostré a zřetelné: "Mňau!"

Líbila se vám první část? Mám pokračovat? Budu to psát 18, kvůli tomu, aby nebylo moc maličkatých písmenek na hromadě :D Chápete :)

Zatím Papa Ňafíci♥

P.S. Ohledně úkolů- U příběhů nebudou :) 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.