Kiomi's FNAF blog

Nové vysvětlení děje!!

Ahojky!! Četla jsem si zpětně mé vysvětlení děje FNAF, a našla jsem tam tolik chyb, že jsem ty články prostě smazala. Omlouvám se, ale pod to jsem se podepsat nechtěla:,( Tak tu pro vás mám svou novou TEORII děje FNAF v kostce. Nedivte se, že začínám FNAF 4, ale čtyřka je vlastně jakoby "první díl" v ději FNAfu:

4.díl (rok 1983)
Zde hrajete za syna Purple guye. Má mít za 7 dní v restauraci Fredbear's family dinner oslavu narozenin. Je tu ale jeden menší problém: Vy se těch animatroniků bojíte. Hlavní hvězdy jsou tam Fredbear ( Golden Freddy) a Golden bonnie (Springtrap). Pak je tam také legendární čtyřka. Dítě má z robotů noční můry. Když se potom živ a zdráv dostane na svou oslavu a vypadá to, že bude všechno ok, postaví se do děje jeho pubertální bratr s jeho kamarády. Hodí ho do tlamy Fredbeara a vznikne takzvaný Bite of 83, který chlapečk naneštěstí nepřežije. Fredbear's family dinner se zavírá.

1.díl (rok 1983 nebo 1985)
Otevírá se nová pizzérie Freddy Fazebears. Purple guy se chce pomstít za to, co se stalo jeho synovi. Proto se převleče do pohozeného kostýmu Fredbeara a zabije pět dětí. Potom zabije ještě jedno, které se vtělí do Marionette. Když se Marionette probudila, uviděla ty těla. Nejdřív si myslela, že jsou děti smutné, tak jim dala dárky. Pak si ale všimla, že jsou mrtvé, tak je nacpala do robotů. Purple guye žere svědomí, tak se přihlásí do práce nočního hlídače. Přežije všech 5 nocí a odchází. Jiný osud měl Phone guy, kterého ve 4. noci roboti zabili. Později se pizzerie zavírá, protože roboti začali páchnout a začala z nich téct krev.

2.díl (rok 1987)
Po pár letech se ale všichni dočkali znovuotevření restaurace. S novými roboty i novým prostředím. Do práce nočního hlídače se přihlašuje Jeremy Fitzgerald (zde mám teorii, že je Jeremy Pink guy). Také přežije všech 5 nocí, ale pak se stala jedna podstatná věc: Bite of 87. Teď vás asi zaskočím dvěma věcma:
Bite of 87 způsobila Mangle,
a obětí byl právě Jeremy.
Mangle, která je porouchaná v zákulisí, se přes den jen tak vydala na procházku po stropě. Pak si ale všimla Jeremyho, na kterého si moc dobře vzpomíná z noci. Tak na něj zaútočí a Jeremy nestihne zareagovat. Tak se kvůli smrti Jeremyho uzavírá pizzerie nadobro. Ale tím to nekončí: Po uzavření měl stejně Purple guy zlost na roboty, tak se rozhodl je rozmlátit sekerou. Jenže nepočítal s tím, že z rozmlácených robotů vyletí duše dětí a budou ho pronásledovat tak dlouho, než si vleze pod doměním, že bude v klidu, do kostýmu Golden Bonnieho. Na přežití v tom kostýmu bylo jedno pravidlo: Nedělat prudké pohyby. Purple guy ho porušil, a rozmačkalo ho to.

3.díl (rok 2017)
Pizzerie se po 30ti letech, co byla zavřená, přestavěla na "Fazbear fright: The horror atraction". Fritz Smith to měl otestovat, jestli je to bezpečné. Potom ale zjistil, že na něj útočí Springtrap, který není halucinací, jako všichni ostatní. Po dokončení byl tak vynervovaný, že Fazbear fright zapálil.


Tak, to je vše, teď už to dává větší smysl. Pokud se líbilo, dejte plus a Ahojky!!

Komentáře

michaela0001(We love FNAF)

Penny2: Jo tohle!! Tak to můžeš být v klidu: Scott si z nás jen vystřelil, Mangle není mrtvá, jen pověšená na tom pinkacím míčku. Mám za to, že v té hře bude tvým úkolem ji zachránitsmajl

michaela0001To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

kusikVIP(Klacek)

Nemyslím si že Puppet je jedno z zabitých dětí. Protože by měl být v FNaF 1 když je to zabité dítě ne? Ale jinak super článek.smajl

kusikTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.