Bomb It 5
Hra - Bomb It 5
Video se načítá
Sim Taxi
Hra - Sim Taxi
Video se načítá
Jane Hotel Mania
Hra - Jane Hotel Mania
Video se načítá
Family Restaurant
Hra - Family Restaurant
Video se načítá
Jumporama 2
Hra - Jumporama 2
Video se načítá
 

Kiomi's FNAF blog

Smutné zjištění 2.díl

Ahojky!!!

Bože, víte, co to znamená Nepište si o další díl?! :D No nic, co bych pro vás neudělala:):

Jonathan sevřel ruce v pěst. ,,Já si nechci zvyknout-Já se chci pomstít!!" zařval a rozběhl se ke dveřím. Zalomcoval klikou. ,,Jonathane..." začal Martin ,,vím, že jsi naštvaný, ale nebylo by to moudré rozhodnutí. Musíme počkat na příležitost, která se jistě brzy naskytne." ,,Martin má pravdu." dodala Lucy. Jonathan přestal. ,,Dobře, vyčkáme..."

....

Purple guy nervózně přecházel po místnosti. ,,Já je zabil.....já je zabil.......já je zabil...."  brblal si pro sebe. ,,Já je zabil......já je zabil...." jeho brblání překrývalo jen hlasité tikání nástěnných hodin. ,,Já je zabil.......já je...." Ozval se zvonek. Novinář přivezl noviny. Purple guy se zahleděl na novinový článek oznamující vyhledávání nočního hlídače. ,,Já je zabil!" vykřikl. ,,Oni zabili Andyho, já zabil je......oni mě nezabijí...." zazubil se svým tajemným úsměvěm.

....

,,Halo, halo!! Ehm....ahoj!!" začal mlít své Phone guy. ,,Wau, čtvrtá noc!!! Hele, poslyš..." Purple guy se posadil pozorně a poslouchal. zdálo se mu, že po třech nocích z telefonu zaslechl něco jako bouchání na dveře. ,,Dnes je blbá noc....pro mně. Mohl bys pro mně něco udělat? Koukni se občas..." Purple guy nic neslyšel přes písničku Freddyho, který byl zřejmě v kuchyni a sténání Chicy z kanceláře. Pak slyšel jen hlasitý tlumený řev G. freddyho. Dostal opravdu strach. Zmraženě položil sluchátko a čekal. Čekal. Čekal. Bonnie u levých dveří!!! Reflexně zavřel dveře. Chica u pravých! Zabouchl i druhé dveře. Poznal, že udělal chybu. Konečně se ozval zvuk značící 6am. Pátá noc byla taky taková.

...

Purple guy spokojeně odcházel. Všiml si ale, že roboti ho i ve dne pozorně pozorují. ,,Nic mi nemůžete udělat." zazubil se. Roboti ho slyšeli. ,,Má pravdu..." kníkl Lukáš. Roboti spustili nářek a krvavé slzy. Několik dětí zmateně a vyděšeně vykřiklo. Všichni zděšeně utekli ven. ,,Co to má znamenat?!" zařval vztekle majitel pizzerie a ukázal na roboty. ,,To je konec!!!" Roboti se zahleděli na ceduli Zavřeno. Marionette se přišla taky podívat. ,,Nebojte, ono se to nejak vyvrbí..."

To je vše. omlouvám se, že je to tak dlouhý, ale já se nudila :D Ahojky!!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.