KikiBlueberry

O tom, jak dokážou být lidé zlí

Hi Girls, tento článek je psaný od srdce, omluvte prosím gramatické chyby. Už jsem fakt zklamaná, jak jsou lidé zlí a hloupí. Pomlouvají vás kvůli tomu, jak vypadáte, jakou máte váhu a nebudu vám lhát, zamrzí to. Můžete říkat, že vám to nevadí, ale stejně vás to trochu zamrzí. Například teď. Mám trochu nadváhu a mám ráda lidi, kteří se na to nesoustředí. Hpd.cz je v tomto úplně super. Kromě těch trolů jsou tu holky hodné, příjemné a není tu tolik hádek. Proto se tady cítím dobře. Většinou je to tak, že ty největší krásky jsou prolhané a mají se sebou nějaký problém. A ti, co nejsou úplně hezcí, jsou hodní. Není to tak ale vždycky. Tady tito lidé jsou hezcí zevnitř a to je důležité. Ale většina lidí odsuzuje stejně podle vzhledu, takže je to blbé. Ahoj

Komentáře

CaliopeiaVIP(Poradna pro holky)

Nemám ráda rozdělování na "hodné" a "zlé" lidi. Každý má nějaké pozitivní, ale i negativní stránky. Nikdo není 100% hodný ani 100% zlý.
Příště bych na tvém místě použila jiná slova. Zákeřní, falešní, posměvační, pokrytečtí, manipulativní, pomlouvační, krutí, neohleduplní - kamarádští/přátelští, veselí, optimističtí, upřímní, spolehliví, podporující... Existuje tolik krásných slov v češtině, které dokáží dokonale popsat konkrétní lidskou vlastnost, tak proč většina lidí používá "hodný" a "zlý"?
Je to celkem škoda, on i ten článek působí pak jinak. Jaksi... dospěleji. smajl
Ale jinak ve tvém názoru souhlasím, chování, které jsi popsala, taky nemám ráda. Akorát jen nesnáším rozdělování na "hodné" a "zlé" lidi, je to docela dětinské. smajl (Neuraž se prosím, nemyslím to zle, ale o lidech, že jsou "zlí" či "hodní" tvrdí opravdu jen malé děti, které nemají tak rozvinutou slovní zásobu.)

CaliopeiaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

bubleVIP(ANIME!)

Jako docela souhlasím, že někteří lidé jsou zlí. Třeba vůbec nechápu, když se dva nejlepší kámoši baví a jsou spolu skoro pořád, a jakmile ten jeden odejde, tak ten druhý ho začne pomlouvat. Z toho je mi úplně na zvracení. A znám i lidi, co záměrně říkají věci, aby tomu druhému ublížily. To mi přijde hodně smutné.

bubleTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Haha, jasně. Víš, asi takhle. Já mám normální postavu, i když někteří tvrdí, že spíš vyhublou. O to by ani nešlo, ale nejsem zrovna člověk na sporty, že. smajl No, byl lyžák a já jsem byla na pokoji s jednou holkou, kterou moc nemusím. Každá jsme jiná, plus mi komentáře jejich party minulý rok docela shodili sebevědomí... No a tam mi teda řekla, že si svoji postavu nezasloužím, když nic nedělám a žeru tolik cukru. Hezké, ne? Jako... od kdy si člověk musí zasloužit svoji postavu? To jako ovlivním svůj metabolismus, nebo co? To, že mi narostly prsa? ...
Nehledě na to, že není tak úplně pravda, že nic nedělám. Dobře, jsem z hlediska fyzičky troska, neběhám 10 km jak někdo, nebo tak, ale snažím se.
Nevím, no. Tohle se mě v podstatě dotklo.
Jo jinak, to černobílé rozdělení hezký - zlý, méně hezký - hodný rozhodně neplatí. smajl Snad teda.

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Kiki 014: No, asi tak. Já neumím dýchat. smajl A na týmové, potažmo míčové sporty jsem nemehlo a ten rozdíl mezi mnou a lidmi, kteří napůl profesionálně sportují... smajl

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

To já to mám zase tak,že jedna holka si ze mě dělá otroka a tvrdí,že jsem lenoch jen z toho důvodu,že mi mamka řekla,že mě na intr neodveze,že jde do práce a že mám jít k nim na ulici,že by mě odvezli.Ale nechápe to,že já doma být moc nemůžu kvůli vysoké absenci a když už mám to ředitelské volno tak ho přece musím využít ne? Ale ona to prostě nechápe a ještě mě řadí na druhou kolej a furt vykládá že je chyba ve mně přitom má chyby sama. A ani nevídí že mě chvilkami šikanuje v podstatě. A to je moje spolubydlící. Nechápu jak jsem do nedávna mohla být tak slepá a říct tátovi, že je to v pohodě,že přesun na jiný pokoj nechci...Hlavně že je ted o to prosím a nic s tím neudělají... Jediná babička mi věří a podporuje mě v tom abych se nezbláznila. A ještě mě provokuje ta spolubydlící tím,že se baví s jednou kamarádkou furt do kola o tom jak se těší až bude sní. Takže z toho si nic nedělej,lidi dokáží být svině,a ani to nevidí (omlovám se za to slovo),lidi se dokáží poučit tak na týden a pak zase do kolečka dělat ty stejné problémy (ta stejná situace s mojí spolubydlící). Takže to fakt nemá cenu řešit lidi se nezmění.Nejhorší je to,když po roce celkem dobrého kamarádství se k tobě začne chovat takhle. Bez ní mi je líp.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Lidi už jsou holt takoví... Teď jde spíš o to, jestli máš opravdu nadváhu, nebo ti to pouze vsugerovávají tví nevyspělí spolužácismajl
Co si budeme povídat, já také nejsem nejhubenějšísmajl Ale snad nikdy jsem se nesetkala s tím, že by mě lidé pomlouvali kvůli pár kilům navíc nebo třeba ksichtu..
(Ani hubená, ani hezká nejsemsmajl) Vždy si našli jiné, idiotské důvody, proč o mně říct, že jsem p**a...smajl Tím ti chci povědět, že je úplně jedno, jestli jsi hubená nebo s nadváhou. I kdyby jsi byla jako tyčka, tak si ostatní najdou důvod, proč tě pomluvit.

Ale všude jsou i milí, hodní lidé, kteří v tobě vidí kamarádku. Na to nezapomínejsmajl

Butterfly340To se mi líbí +4 To se mi nelíbí

Kiki 014VIP(Bonusy)

Butterfly340: Nadváhu mám, ale tak je to nepříjemné, když o mně dřív řeknou, že jsem slonisko nebo hroch. Ale máš pravdu, na to posledních nesmím zapomínat.

Kiki 014To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

Lidé jsou strašně zlí. I děti už umí být velmi zlé. Ale trollí a pomlouvají hloupí lidé, ne zlí.
Někdy mám pocit, že je lepší se držet od všech dál :( že každý jenom ublíží...
Jenže tak by se nedalo žít. Nezbývá než se snažit hledat mezi zlými lidmi vyjímky a těch se držet

PsychoušekTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.