KikiBlueberry

Aplikace v mém mobilu

Ahoj! Vítám vás u dnešního článku a dnes to budou aplikace v mém mobilu. Jdeme na to!



Mi Fit

Mám chytrý náramek Mi Band 2, o kterém bude možná článek( napište do komentářů, jestli článek chcete) a k tomu je aplikace, abyste mohly využívat funkce naplno. Nastaví se vám správný čas, můžete si vybrat, co se vám na náramku zobrazí. A není to jenom pro náramek, je to i pro hodinky, chytré boty( co to je?) a Váha Body Composition(taky netuším, co to je)



Tap Tap Dash

Taková blbost, jak zabít čas. Máte tam nějaké zvířátko, co je v kuličce a vy musíte vždycky, když je tam šipka kliknout. Jo, vím, že neumím vysvětlovat.



České vtipy
Tato aplikace, je nejlepší aplikace na vtipy, kterou jsem kdy měla. Vtipů je tam vážně moc, myslím, že přes deset tisíc nebo dvacet tisíc. Přidávají se tam vážně často jeden (někdy i více)za jeden až dva dny.



Girly Wallpapers
Super apka s tapetami pro holky, kde je jich vážně spoustu a vybere si tam snad každá holka.


+dvě, co vám nebudu říkat
Co vice napsat, jsme u konce takže je tady moje typické Ahoj!
Vaše Kiki 014 

Komentáře

ListrandaVIP

Mě se Tvůj článek líbí , jediné co bych změnila je barva písma a popřípadě, přidat fotografii aplikace, ale jinak dobré smajl máš plus

ListrandaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Naty a KájaVIP(Fazole)

Nevím, koho to může zajímat i u jůtůbrů, natožpak u tebe. Neber mě nějak zle, ale nikoho nezajímá, co má noname týpkyně, kterou ani nezná v mobilu. Mám pro tebe návrh. Nedělej "co mám v mobilu", ale zkus sesbírat informace o hodně používaných aplikacích, dejme tomu, že jich bude třicet a udělej něco jako "aplikace". A těmi informacemi nemyslím to, co lidi ví a i kdyby ne, tak je to nezajímá. Jako jo, krátký popis toho, co v nich je napiš a potom zkus najít něco zajímavého, triky, fakty atd. Přidej obrázky, popřípadě videa a vuala. Myslím, že by to mohlo zaujmout. A ber rychle, než si usmyslím, že to udělám sama.smajl

Naty a KájaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.