Kakajíčko s Otys

Změnila jsem se?! - Otakarčin názor


Vítám vás u mého dalšího článku. Tenhle článek bude taková informačka, názorovka a věci o mně v jednom...


 Myslím, že tahle otázka zajímá víc lidí...


OTAKARKA - celým jménem Otakarka Elefteriadisová Petřinová A.K.A. Otakarka El. Petřinská A.K.A. Otys je postava, kterou vymyslela a vytvořila jedna náctiletá holka, tudiž já. A tím já nemyslím já jako Otakarka, ale já jako mé opravdové já. 


• Je mi náct

• 10. února to bude rok, co jsem se registrovala na tyto stránky

• Otakarka je postava inspirovaná českými rapery Marpem a Ektorem

• Kdybych se sem registrovala až někdy teď, tak bych pravděpodobně nebyla Otakarka, ale Marty, Martina, Michala nebo Michelle (Mišel) 

• Tenhle profil jsem si původně založila na "hejtování" 

• Jak jste si mohli všimnout, tak můj "maskot" je KRÁLÍČEK 

• Stal se ním tak, že jsem hledala na googlu nějaký Kawaii obrázek s kakajíčkem a našla jsem právě tohoto králíčka:

               

 


Datum, kdy jsem se registrovala právě na tyto stránky... Proč zrovna tohle datum? 

10 - Tuším, že v roce 2014 to bylo právě 10 let, co se proslavil a začal rapovat Marpo, kterým je právě tak trochu (trochu víc) inspirován můj profil. Taky to byl nějaký projekt jménem #MarpoDESET nebo 10LET VE HŘE a konaly se kvůli tomu různé koncerty, soutěže atd.

2. 2015 - Nebo-li únor 2015 je datum, kdy vyšlo Marpovo album LONE SURVIVOR, kterým byl také inspirován můj profil...

   

= 10LET VE HŘE       = #MarpoDESET        = Fotka z Marpového alba LS   = Písničky z Marpového alba LS

______________________________________________________________________________________

... Ale tenhle článek není celý jen kecání o mně, chci se v něm především vyjádřit k tomu, že jsem se  změnila...


Když jsem na HPD registrovala, tak byla nějaká 'móda' vydávat extra krátké články o ničem. A na většině těchto článků jsem měla komentář právě já. Nebyly to zrovna komentáře typu: ,,Jsi boží", ,,Super článek" apod., spíš to byly komentáře typu: ,,Hrozný článek", ,,Článek o ničem", ,,Máš hroznou gramatiku", ,,Bože, co to je?!" 

Když jsem začínala psát články, bylo mi u něčeho, jestli právě těmi články někoho urazím nebo se ho tím dotknu. V tu chvíli mi bylo úplně jedno, že by se ty články mohly dotknout nějakých konkrétních osob... Nikdy jsem hlavně nečekala, že by s těmito mými názory mohl někdo souhlasit. Vím, že mé články a komentáře zacházely až tak daleko, že nějaká holka na HPD chtěla právě kvůli mně skončit. Ale mně to bylo jedno. Neřešila jsem to a nevšímala jsem si toho. Ale skoro za ten rok, co jsem tady, jsem nějak zmírnila... Prostě jsem se ZMĚNILA.

 

Vlastně... Ani já to nevím. Možná je to tím, že jsem si právě tady našla kamarádky, které bych nechtěla ranit a ztratit, a možná to taky bude tím, že už mi prostě dochází argumenty. 

Rozpočet je nízký, nemám o čem psát, nemám čas, lidi už nevydávají až takové stupidity, většinou mi vždycky někdo ukradne nápad na názorovku... No, důvodů asi bude víc. 

Jde to o, že můj první článek ,,Děti se malují a mají iPhony" jsem měnila už asi 10x... Z poloviny je to kvůli těm komentům. Polovina lidí mi začala psát, že je to s těmi iPhony odrovnalo, že je to prostě kravina. Že akorát kritizuju lidi, kteří mají iPhony atd. 

Tyhle komenty mi dřív byly úplně u něčeho, ale teď je to prostě jiné... Není to tak, že bych neunesla hate, to ne. Jen jsem prostě pořád nechtěla číst ty stejné komentáře...


Jelikož je dnes ten silvestr a Nový rok, a lidi si budou dávat předsevzetí, které stejně nesplní, tak... Chtěla bych se přidat. Po Novém roce bych zase chtěla být taková, jako dřív... nemyslím zase úplně taková, ale chtěla bych zase vydávat takové články jako dřív a musím se přiznat... Tohle hejtování už mi začalo docela chybět, takže v roce 2017 se můžete těšit na nový Otakarčin názor! 


______________________________________________________________________________________


Tohle by bylo asi tak všechno ,co jsem chtěla v tomhle článku říct, vím, že je to tak nějak článek o ničem ale prostě jsem to chtěla vydat...

Přeju všem šťastný Nový rok a Silvestr a po novém Roce u dalšího článku TAKOS! 






Komentáře

ElishabetaVIP(MAYBE IN ANOTHER LIFE)

Sice bloguju méně. Ale.. Tvůj blog je úžasný, měla jsem ho ráda. Vždycky jsem se pobavila. Co třeba... Dávat i jiné články? Vždyt' máš tolik čtenářek. Ale chápu, je to tvoje rozhodnutí. Já ti do toho nebuud mluvit =( Jinak hezký silvestr a št'astný nový rok!

ElishabetaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.